[PSN]-NPUB31217 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSN Oyunları kategorisinde mami063547 tarafından oluşturulan [PSN]-NPUB31217 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,474 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 44 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSN Oyunları
Konu Başlığı [PSN]-NPUB31217 Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows
Konbuyu başlatan mami063547
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan senscompton

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
252
63
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun Adı:TMNT:OUT OF THE SHADOWS
Bölge Kodu NPUB31217
Dosya:.PKG [PSN]

[HIDE-THANKS][HIDE-THANKS]
OyunLinki:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

FİX Linki:

Rar Şifresi:mcpsp.com
[/HIDE-THANKS][/HIDE-THANKS]

Oyun Kurulum:1. edat dosyasını ''dev_hdd0/home/0000000x/exdata'' klasörüne atınız
2. Oyunu kurunuz
3. En son FİX kurunuz

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,536
6,300
113
sonuda çıktı inşallah güzeldir teşekürler

bunlardan benden olsun
Fileom:

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

RapidGator:

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
0
China
Ben 1-2 inceleme sitesinde yorumlara baktim, kameranin cok kotu oldugunu ve oyunda buglar oldugunu soylemisler, cok dusuk puanlar almis yine de meraklisi denesin onun da yorumlarini alip karar verelim.
Paylasim icin tesekkurler..

senscompton

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 26, 2014
3
3
0
kickass'den indirdim ama PKG Dosyası war 2 tane normal dosya deil nası yapıcam ben bunu :apologetic:

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
252
63
Dosya lu şekilde olmalı herhalde oyun ismi.pkg 2 tane pkg lı indirdiysen muhtemelen biri oyun yani boyutu büyük olan pkg oyun küçük olan fixtir zaten dosya isminde belirtiliyor fat32 bir flash belleğe aticaksın bu ikisini ps3ten package install bölümünden oyunu kurup sonra fixi kuricaksın