Sessiz Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Mar 30, 2008 1,965 25 0 Cote D'Ivoire Eyl 17, 2011 #1 Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Kurulum: Rar paketinden çıkan .pkg dosyasını Fat32 formatındaki bellek yada hdd ye atın. Install Package Files sekmesinden kurun. Güle güle oynayın. 3.41 de denenmiştir. İndirdiğim kaynak 3.55 de çalıştığını söylemektedir.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Kod: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Kurulum: Rar paketinden çıkan .pkg dosyasını Fat32 formatındaki bellek yada hdd ye atın. Install Package Files sekmesinden kurun. Güle güle oynayın. 3.41 de denenmiştir. İndirdiğim kaynak 3.55 de çalıştığını söylemektedir.
herkezisyan Erişim Engelli Ara 4, 2010 0 3 0 40 Eyl 17, 2011 #2 Tam bi klasik eskiye dönüpm ateri salonlarında oyun oynayan varmıdır hala bilmem bu oyunu ama jeton yedirrdm hep beceremezdim bu oyunu hep yerlerdiler packman ı
Tam bi klasik eskiye dönüpm ateri salonlarında oyun oynayan varmıdır hala bilmem bu oyunu ama jeton yedirrdm hep beceremezdim bu oyunu hep yerlerdiler packman ı
david16 Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz May 19, 2011 721 10 0 Eyl 17, 2011 #3 Sağolasın sessiz abi deneyeceğim.
zaza24 Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Ara 7, 2009 999 16 28 Mar 13, 2013 #4 ben evdede atari salonundada arcade oyunlarını zevkle oynuyorum