PSNPATCH Hatası ve Multiman oyunlara girmiyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde py4 tarafından oluşturulan PSNPATCH Hatası ve Multiman oyunlara girmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,533 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı PSNPATCH Hatası ve Multiman oyunlara girmiyor
Konbuyu başlatan py4
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ufukasia

py4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2014
30
11
8
PSNPATCH ı açık bırakıp bi yere kadar gitmiştim çocuklar ellemiş tuşları geldiğimde psnpatch bu hatayı verdi
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
sonra multimane girdim bd rom diye 2 cümle hata verdi geçtim orayı oyun seçiyorum ana ekrana attığı zaman oyun gözükmüyor bu olay olmadan önce last of us seçmiştim ona giriyor ama yeni seçtiğim oyuna girmiyor neden böyle oldu ?

py4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2014
30
11
8
Şimdi tekrar baktım system informationda ps3 frimware 0.00 yazıyor bd emulator none yazıyor psnpatch yüzünden olanlara bak nasıl düzelticem yardım edin lütfen

py4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2014
30
11
8
Multimane girdiğimde verdiği hata bu multiMAN can not enable BD-ROM emulator. Functionality may be restricted error unsupported system firmware araştırdım biraz yabancı sitelerde galiba bdemu dosyası bozulmuş yükle diyolardı bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardım edebilirmi ? nerden bulurum bu dosyayı ?