Psp 3000 6,39 hack nasıl yapılır?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde Ucav1 tarafından oluşturulan Psp 3000 6,39 hack nasıl yapılır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,044 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı Psp 3000 6,39 hack nasıl yapılır?
Konbuyu başlatan Ucav1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

Ucav1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
May 31, 2014
1
0
0
Selamlar;

uzun zamandır PSP im ile ilgilenmiyordum. Bugun açık kontrol ettim önceden Genesis 639 Pro B ile kırmışım. Sorunum ise Yeni versiyona yüklesem mi yüklemesem mi? 6.60 ın extra bir artısı var mı? Rocky Balboa oynadım az evvel Masan Dıxon ı yenemedim ona sinirlendim. Birazda oyun geç açılıyor. Magic Gate orjinal kart oldugu halde? Ne yapsam kartı formatlayım bir daha mı yüklesem?

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Selamlar;

uzun zamandır PSP im ile ilgilenmiyordum. Bugun açık kontrol ettim önceden Genesis 639 Pro B ile kırmışım. Sorunum ise Yeni versiyona yüklesem mi yüklemesem mi? 6.60 ın extra bir artısı var mı? Rocky Balboa oynadım az evvel Masan Dıxon ı yenemedim ona sinirlendim. Birazda oyun geç açılıyor. Magic Gate orjinal kart oldugu halde? Ne yapsam kartı formatlayım bir daha mı yüklesem?
6.39 dan 6.60 a çıkmanıza gerek yok 6.39 PRO CFW'nin son sürümünü kurun daha faydalı olur