- Nis 7, 2008
- 2,265
- 25
- 48
- 41
Geçenlerde sevgili dostum beton un dükkanına gittiğimde laf lafı açarken konu PSP lerin tüplü TV de oyun oynanmasına müsade etmemesinin ne büyük saçmalık olduğuna geldi. beton 3000 lerde bu sorunun ortadan kalktığını söyledi, inanmadım. O da dükkandaki bir AV kablosunu TV ye bağladı. Benim PSP 3000 i TV ye bağladık ve connected display seçeneğini aktif ettikten sonra hemen GAME bölümüne geldim ve oyun açmak için X e bastım.
Ve şoka girdim diyebilirim. AV kablosuyla hiç bir sorun olmadan tıpkı component kablo kullanıyormuş gibi oyun oynadım. Görüntü de gayet iyiydi ve oyunlarda hiç bir yavaşlama yoktu.
Biliyorsunuz ki PSP 2000 lerde de bu özellik bir plug in ile kullanılıyor fakat işlemcinin %30-40 ını kullandığı için oyunlarda yavaşlama oluyordu.
Ve şoka girdim diyebilirim. AV kablosuyla hiç bir sorun olmadan tıpkı component kablo kullanıyormuş gibi oyun oynadım. Görüntü de gayet iyiydi ve oyunlarda hiç bir yavaşlama yoktu.
Biliyorsunuz ki PSP 2000 lerde de bu özellik bir plug in ile kullanılıyor fakat işlemcinin %30-40 ını kullandığı için oyunlarda yavaşlama oluyordu.