PSP 3000 in Tüm PSP lere Göre Büyük Artısı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan PSP 3000 in Tüm PSP lere Göre Büyük Artısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,486 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP 3000 in Tüm PSP lere Göre Büyük Artısı
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan enes77

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
41
Geçenlerde sevgili dostum beton un dükkanına gittiğimde laf lafı açarken konu PSP lerin tüplü TV de oyun oynanmasına müsade etmemesinin ne büyük saçmalık olduğuna geldi. beton 3000 lerde bu sorunun ortadan kalktığını söyledi, inanmadım. O da dükkandaki bir AV kablosunu TV ye bağladı. Benim PSP 3000 i TV ye bağladık ve connected display seçeneğini aktif ettikten sonra hemen GAME bölümüne geldim ve oyun açmak için X e bastım.

Ve şoka girdim diyebilirim. AV kablosuyla hiç bir sorun olmadan tıpkı component kablo kullanıyormuş gibi oyun oynadım. Görüntü de gayet iyiydi ve oyunlarda hiç bir yavaşlama yoktu.

Biliyorsunuz ki PSP 2000 lerde de bu özellik bir plug in ile kullanılıyor fakat işlemcinin %30-40 ını kullandığı için oyunlarda yavaşlama oluyordu.

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
41
Ben de 3000 kullandığıma memnunum. Dün gece Sega Rally oynadım biraz. Renkler ne kadar mükemmel görünüyor yaa. 2000 de bu oyunun bu gadar güzel grafikleri olduğunu farkedememiştim.

capsteki görüntü psp 2000 görüntüsü. 3000 de renkler o kadar canlı ki..
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

yutto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2009
31
0
6
Nasıl yapıldığını ayrıntılı anlatır mısınız? bende bugün component kablo aldım lcd tv me bağlayınca siyah beyaz görüntü aldım.Çözümü nedir? component yerine av mi almalıyım? bu arada psp im 3000

Crazy123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
57
0
6
37
Siteye Git
3000 de plugin siz oluyormuymuş?

Hadi be bilmiyodum plugin de istemiyordum hemen aliyorum Av cablo xD

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,653
43
48
42
Eskişehir
Siteye Git
Bence gene gereksiz bir olay..Sırf bu olay içiin 3000 veya 2000 alınmaz parada verilmez... Nerden baksan 300 TL ile 400 TL arası değişiyor 2. elleri 0 almaya kalkasan 500 tl ve üzeri...

İyide sırf bu olay için verilmez ki...

100 veyahut 150 TL gidin PS 2 alın... Hem daha kaliteli oyunlar oynarsınız hem Film izlersiniz. Modem kablonuzla internete girersiniz vs vs...

Yani bence son derece mantıksız ki Sega Rally oyunuda son derece kötü bir yapım :D FIA WRC Rally ve Colin McRae Rally 2005 Plus denersen belki daha güzel grafiklerle karşılaşırsın :D

O yüzden ne 2000'e ne 3000'e o kadar para verilmez...

200 TL'ye FAT PSP alınır sonra yanına 100 veya 150 TL ye PS 2 alınır... Tamam işte 2000 - 3000 PSP parasına 2 adet konsolunuz olmuş olur...Her istediğinizide yaparsınız...Olay budur...

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
41
Arkadaşlar TV nizde NTSC sistem olması da gerekiyor. Yani türk markası TV lerin bazılarında bu sistem yok maalesef. Ama dünya markası bir TV kullanıyorsanız kesin vardır. 3 lü AV kablosuyla TV ye bağlanıp direk oyun oynuyorsunuz. Rehberlik bir tarafı yok. Kabloyu TV ye, diğer ucunu da PSP ye bağlıyorsunuz :)

Chuck :) Alemsin yaf. Boşuna uğraşma Fat PSP yi yayamazsın şu saatten sonra :D

Ayrıca Sega Rally gibi oyun tarihinin hit ini de kötüledin ya. Ben sana daha hiç birşey demiyorum :) Abi Sega Rally kötülenir mi yaa :) Ahhh belli ki Dreamcast geçmemiş eline ya da Model 2 de hiç oynamamışsın Sega Rally yi :) Adamlar 98 yılında yapmışlardı o oyunun ilkini ve 2005 yıllarında PS3 ve Xbox 360 çıkana kadar o kadar güzel grafikli bir oyun çıkmamıştı. 2000 yılındaki Dreamcast versiyonu en iyi versiyonuydu. PSP deki ise gerçekten çok güzel grafiklere sahip. Dreamcasttaki kadar değil tabi ki ama idare eder yine de. Oynanabilirlik süper.

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,426
2,306
113
38
Siteye Git
fat psp ler artık bulunmadığı için tarihe gömülmeye başlandı kalıcı versiyon atılabilen 2000 ler benim için daha revaçta...

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
41
fat psp ler artık bulunmadığı için tarihe gömülmeye başlandı kalıcı versiyon atılabilen 2000 ler benim için daha revaçta...
En sorunsuz versiyonlar zaten onlar Yasincim. Kalıcı versiyon atılabilen 2000 ler kadar kullanım güveni veren PSP yok.