Psp alacağım fakat sorularım???

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde esestarkan tarafından oluşturulan Psp alacağım fakat sorularım??? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,971 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp alacağım fakat sorularım???
Konbuyu başlatan esestarkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mami063547

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
36
Merhaba arkadaşlar,
1-Psp Go ya da Psp 3004 almak istiyorum.Sizce hangisi neden? Psp go ele rahat oturmuyor mu?
2-Psp go ve 3004teki tüm versionlar kırılabiliyor mu?Kırılınca tüm oyunları oynayabiliyor muyuz?(gta-fifa vs.)
3-İyi bir kulaklıkla müzik ses kalitesi nasıl? Mümkünse ipod ile karşılaştırabilir misiniz?Bass-tizz gibi ayarlar yapılabiliyor mu?
4-Snes-nes vs. emülatörlerin tamamı sorunsuz çalışıyor mu?
5-Tarayıcısından ya da başka bir tarayıcıdan dosya indirilebiliiyor mu? (rapidshare gibi sitelerden)
6-Tarayıcı youtubeyi açabiliyor mu?
7-Batarya ömrü kısalınca yenisi ile değiştirebiliyor muyuz?

Arkadaşlar biliyorum.Bazıları çok amatörce sorular oldu ama herkes vita alırken benim param ancak psp go ya yetiyor.Bayadır haberleri takip etmiyorum.Yardımcı olandan Allah kat kat razı olsun.Teşekkürler... :)

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
PSLAND:)
Merhaba arkadaşlar,
1-Psp Go ya da Psp 3004 almak istiyorum.Sizce hangisi neden? Psp go ele rahat oturmuyor mu?
2-Psp go ve 3004teki tüm versionlar kırılabiliyor mu?Kırılınca tüm oyunları oynayabiliyor muyuz?(gta-fifa vs.)
3-İyi bir kulaklıkla müzik ses kalitesi nasıl? Mümkünse ipod ile karşılaştırabilir misiniz?Bass-tizz gibi ayarlar yapılabiliyor mu?
4-Snes-nes vs. emülatörlerin tamamı sorunsuz çalışıyor mu?
5-Tarayıcısından ya da başka bir tarayıcıdan dosya indirilebiliiyor mu? (rapidshare gibi sitelerden)
6-Tarayıcı youtubeyi açabiliyor mu?
7-Batarya ömrü kısalınca yenisi ile değiştirebiliyor muyuz?

Arkadaşlar biliyorum.Bazıları çok amatörce sorular oldu ama herkes vita alırken benim param ancak psp go ya yetiyor.Bayadır haberleri takip etmiyorum.Yardımcı olandan Allah kat kat razı olsun.Teşekkürler... :)
1) Bence psp 3004 al.ele daha iyi oturuyir.psp go oyuncak gibi bence:)2
2) Evet kardes:)
3) Kardes iyi bi kulaklikla gayet kaliteli muzik dinleyebilirsin, film izleyebilirsin.ipod gibi olmasada cok iyi bence.Bass ayari yapilabiliyor.Ama tiz i bilmiyorum:)
4)Calisiyor tabikide:)
5) Bildigim kadariyla dediğin sekilde psp den indirme yapilamiyor:(
6) Acmasi lazim:)
7) Tabikide kardes:)
Kardes psp seni bayagi oyalar zaten.Birsuru kral oyun var.Allah sendende razi olsun.Simdiden hayirli olsun.Bu arada nekadara alacaksin Psp yi, yamuk.bi adama denk gelmede:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
36
1) Bence psp 3004 al.ele daha iyi oturuyir.psp go oyuncak gibi bence:)2
2) Evet kardes:)
3) Kardes iyi bi kulaklikla gayet kaliteli muzik dinleyebilirsin, film izleyebilirsin.ipod gibi olmasada cok iyi bence.Bass ayari yapilabiliyor.Ama tiz i bilmiyorum:)
4)Calisiyor tabikide:)
5) Bildigim kadariyla dediğin sekilde psp den indirme yapilamiyor:(
6) Acmasi lazim:)
7) Tabikide kardes:)
Kardes psp seni bayagi oyalar zaten.Birsuru kral oyun var.Allah sendende razi olsun.Simdiden hayirli olsun.Bu arada nekadara alacaksin Psp yi, yamuk.bi adama denk gelmede:)

Cevabın için çok çok teşekkürler kardeş :) psp go da 16 gb hafıza ve bluetooth var fakat çabuk bozulabiliyormuş.Ve ele iyi oturmuyor dediler.Ben de hakkımı 3004 den yana kullanıcam inşallah.Şu anda hiç fiyat sormadım.Sence maximum ne kadar vermeliyim?

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
36
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
demin baktım şok oldum fiyat 100 tl hemen yarın alayım mı?

düzeltme ürün bitmiş :)

Son düzenleme:

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
demin baktım şok oldum fiyat 100 tl hemen yarın alayım mı?

düzeltme ürün bitmiş :)
Saka gibi valla.Bilsem psp im olmasina ragmen bitane de ben alirdim.zaten 99 tl olanlarida teknosa calisanlari bitirmistir:)

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
36
Yok bu psp bana haram galiba.250 tlden aşağı satan yer yok.koskoca teknosa 100 tl ye koymuş.2. el olana adam 4 gb harici disk var diye 280 tl demiş.Arkadaşlar nereden ucuza bulabilirim bu aleti

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
Yok bu psp bana haram galiba.250 tlden aşağı satan yer yok.koskoca teknosa 100 tl ye koymuş.2. el olana adam 4 gb harici disk var diye 280 tl demiş.Arkadaşlar nereden ucuza bulabilirim bu aleti
Kardes nette bulabilirsin.Sahibinden ve donanimhaber e baktin mi? Nerde yasiyorsun ve butcen nekadar kardes :)

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
36
Eskişehirdeyim.Belirli bir bütçem yok. Ama üretimi bile durmuş bir alete 300 tl gibi rakamlar vermek istemiyorum.tüm sitelere baktım.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
Eskişehirdeyim.Belirli bir bütçem yok. Ama üretimi bile durmuş bir alete 300 tl gibi rakamlar vermek istemiyorum.tüm sitelere baktım.
Kardes magazalarda sifir 3000 serisi bulabilirsin.Ama onlarda 250 tl den asagi degil.Yada netten temiz 2.el bulabilirsin.