Psp Analog Problemi (Çok Farklı)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde egeadam1 tarafından oluşturulan Psp Analog Problemi (Çok Farklı) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,210 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp Analog Problemi (Çok Farklı)
Konbuyu başlatan egeadam1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TRYAMA!

egeadam1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 3, 2014
1
0
0
Merhaba arkadaşlar. Elimde PsP 1001 Fat var. Psp analog hep aşşağı çekiyor. Şimdi burda çıkart temizle falan yazacaksınız ama inanın denedim. Yaptıklarım:
-Analogun metal uçlarını temizledim.
-Anakaartın metal uçlarını temizledim.
-Analogu yenisiyle değiştirdim.
-Anakart ve analog arasındaki silikon parçayı değiştirdim.
-Cihazı sıfırladım.
-Analog kalbirasyonu yaptım.
Ama hala olmadı. Eğer cevap verebilcek biri varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşşekürler.

TRYAMA!

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 7, 2014
260
199
0
Merhaba arkadaşlar. Elimde PsP 1001 Fat var. Psp analog hep aşşağı çekiyor. Şimdi burda çıkart temizle falan yazacaksınız ama inanın denedim. Yaptıklarım:
-Analogun metal uçlarını temizledim.
-Anakaartın metal uçlarını temizledim.
-Analogu yenisiyle değiştirdim.
-Anakart ve analog arasındaki silikon parçayı değiştirdim.
-Cihazı sıfırladım.
-Analog kalbirasyonu yaptım.
Ama hala olmadı. Eğer cevap verebilcek biri varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşşekürler.
Üzüldüm bu duruma psp yada ps3 herneyse artık bunun teknik servisine bu sorununuzu sorabilirsiniz düğme ile ilgili yapıcaklarını düşünüyorum olumlu sonuç çıkmazsa istanbulda bu forumu yöneten kişinin adresi bul mctuna bahsetmek istediğim kişi buna danış yada buda olmadı artık bir tamirciye ver :)