Psp analog stick little big planet oyununda çalışmıyor

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde arda1234567 tarafından oluşturulan Psp analog stick little big planet oyununda çalışmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,023 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp analog stick little big planet oyununda çalışmıyor
Konbuyu başlatan arda1234567
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan arda1234567

arda1234567

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 6, 2014
4
1
0
ARKADAŞLAR KONUYU AÇACAK EN UYGUN YER BURAYI BULDUM BENDE PSP 3006 VAR 6.60 PRO-B9 CFW Lİ ANALOG STİCK GTA LCS VE LBP DE ÇALIŞMIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN :mad: BUMP
ARTIK HİÇBİR OYUNDA ÇALIŞMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN

Son düzenleme:

arda1234567

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 6, 2014
4
1
0

Recovery menude bir değişiklik yaptınız mı ?
EVET ANALOGUM BOZULUNCA ANALOG BOZUKMU DEĞİLMİ ÖĞRENMEK İÇİN BU PLUGİNİ YÜKLEDİM

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
SONRA RECOVERY MENÜDE YÜKLEDİĞİM PLUGİNİ AKTİF ETTİM VE RESET VSH YE BASTIM PSP KAPANIP AÇILDI VE ARTIK MENÜYÜ ANALOGLA HAREKET ETTİREBİLİYORUM

Son düzenleme:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
EVET ANALOGUM BOZULUNCA ANALOG BOZUKMU DEĞİLMİ ÖĞRENMEK İÇİN BU PLUGİNİ YÜKLEDİM

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
SONRA RECOVERY MENÜDE YÜKLEDİĞİM PLUGİNİ AKTİF ETTİM VE RESET VSH YE BASTIM PSP KAPANIP AÇILDI VE ARTIK MENÜYÜ ANALOGLA HAREKET ETTİREBİLİYORUM
OFW üzerinde orijinal bir oyunla dener misiniz ? Recovery menüyü default ayarlara çevirin analog ile ilgili bir ayar varmıydı hatırlamıyorum ama ayarlarıyla oynamış olabilirsiniz.​

arda1234567

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 6, 2014
4
1
0
OFW üzerinde orijinal bir oyunla dener misiniz ? Recovery menüyü default ayarlara çevirin analog ile ilgili bir ayar varmıydı hatırlamıyorum ama ayarlarıyla oynamış olabilirsiniz.​
teşekkürler bir tane plugin block analog input in game yi enabled yapmış o nu disabled yaptım ve artık little big planet oynaya biliyorum çok teşekkürler [MENTION=29728]Unknown[/MENTION]