Psp de tecmo world cup 98 varmı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde inbelen tarafından oluşturulan Psp de tecmo world cup 98 varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,087 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Psp de tecmo world cup 98 varmı
Konbuyu başlatan inbelen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nomad?

inbelen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2009
75
0
6
45
slm arkadaşlar pspde oynamak için tecmo world cup 98 i oyununu arıyorum varmı acaba veyahutta hangi emulatörde

Nomad?

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2011
88
38
18
98 de psp yoktu be dostum :smile-new: Arcade oyunuydu o galiba MAME emülatörü kurup, romu indirisen çalışacaktır PSP'nde

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
MAME'de randımanlı çalışmıyor diye gittim mecburen arcade pcb'sini aldım oyunun kabinde super oluyor paso Brazil'ya ile döşüyorum golleri.

PSP'de adam akıllı MAME çalışsa bomba olacaktı ama donanım yetmiyor özellikle FAT PSP'ler de daha randımanlı çalışıyordu. Slim'ler de iyi değildi hiç. CPS3 sistemi bile kasılıyor PSP'de. Oysa 2D tarzı oyun bunlar. Çözemedi yapımcı sistemi veya optimizeyi iyi yapamadı ki kasılıyor veya işin donanım kısmında çakılıyor PSP.

Nomad?

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2011
88
38
18
Ah evet doğrudur NEO-GEO emülatörü gibi sorun çıkarıyordu MAME sanırım emülasyonu diğer konsollara göre zor çünkü PSX sorunsuz çalışıyor ki bi jenerasyon üst bir konsol