Erenimooo Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Ara 1, 2013 3 0 0 Ara 8, 2013 #1 Arkadaşlar psp e1004 var bende ve bataryası iyice eskidi değiştirmek istiyorum fakat batarya yerinden çıkmıyor. Onu nasıl çıkarabilirim bilen var mı?
Arkadaşlar psp e1004 var bende ve bataryası iyice eskidi değiştirmek istiyorum fakat batarya yerinden çıkmıyor. Onu nasıl çıkarabilirim bilen var mı?
Unknown C/C++ Developer Moderatör Ağu 21, 2009 1,165 265 83 Ara 8, 2013 #2 Erenimooo' Alıntı: Arkadaşlar psp e1004 var bende ve bataryası iyice eskidi değiştirmek istiyorum fakat batarya yerinden çıkmıyor. Onu nasıl çıkarabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Video çözünürlüğü çok düşük ama en azından fikir olur [YT]Z8b60VDeoOA[/YT]
Erenimooo' Alıntı: Arkadaşlar psp e1004 var bende ve bataryası iyice eskidi değiştirmek istiyorum fakat batarya yerinden çıkmıyor. Onu nasıl çıkarabilirim bilen var mı? Genişletmek için tıkla ... Video çözünürlüğü çok düşük ama en azından fikir olur [YT]Z8b60VDeoOA[/YT]
Erenimooo Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Ara 1, 2013 3 0 0 Ara 8, 2013 #3 Unknown' Alıntı: Video çözünürlüğü çok düşük ama en azından fikir olur [YT]Z8b60VDeoOA[/YT] Genişletmek için tıkla ... daha önce denedim ama beceremedim. Kimse bilmiyor mu yahu?
Unknown' Alıntı: Video çözünürlüğü çok düşük ama en azından fikir olur [YT]Z8b60VDeoOA[/YT] Genişletmek için tıkla ... daha önce denedim ama beceremedim. Kimse bilmiyor mu yahu?