PSP-go CFW sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde aliihsan21 tarafından oluşturulan PSP-go CFW sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,702 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP-go CFW sorunu
Konbuyu başlatan aliihsan21
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aliihsan21

aliihsan21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
31
0
6
46
PSP-go'da pro-c3 ile dondurulmuş bir oyunu pro-b 10 ile resume etme gafletinde bulundum. Önceleri recovery menu vsh felan sapıtmıştı ama uğraşa uğraşa düzelttim yanlnız şu anda şöyle bir durum söz konusu.

Pro-c3 yüklediğimde dahi sistem menüsünde pro c2 görünüyor ve pro- B10'un VSH menüsü ve recovery'si geliyor. Sanırım CFW'nin yüklendiği flash'ta birşeyler yanlış gitti ama pro update dosyası ile uninstall yaptığımda da bir şey değişmiyor.

Sanki hafızada pro-B 10 takılı kaldı yani.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
PSP-go'da pro-c3 ile dondurulmuş bir oyunu pro-b 10 ile resume etme gafletinde bulundum. Önceleri recovery menu vsh felan sapıtmıştı ama uğraşa uğraşa düzelttim yanlnız şu anda şöyle bir durum söz konusu.

Pro-c3 yüklediğimde dahi sistem menüsünde pro c2 görünüyor ve pro- B10'un VSH menüsü ve recovery'si geliyor. Sanırım CFW'nin yüklendiği flash'ta birşeyler yanlış gitti ama pro update dosyası ile uninstall yaptığımda da bir şey değişmiyor.

Sanki hafızada pro-B 10 takılı kaldı yani.
ME LCFW kurun daha sonra tekrar PRO kurun sorun çözülecektir.

aliihsan21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
31
0
6
46
Ben de öyle yapmıştım LME CFW 2.2 6.20 yükledim bir daha PRO ile uğraşmam. Sağol Unknown, online oyunlar için kai link yükleyeceğim PC'ye Sony'den hayır yok bir kaç yıl açık tutup kapıyorlar sunucuları. Bir de online oyun konsolu dilediğiniz yerden arkadaşlarınızla oynayın diye sattılar PSP-go'yu.

Daha 5 sene yeni olacak, 2009 sonu çıktı diye hatırlıyorum. Hala raflarda 80 TL'ye PSP oyunu satıyorlar destek nanay :tongue-new:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Ben de öyle yapmıştım LME CFW 2.2 6.20 yükledim bir daha PRO ile uğraşmam. Sağol Unknown, online oyunlar için kai link yükleyeceğim PC'ye Sony'den hayır yok bir kaç yıl açık tutup kapıyorlar sunucuları. Bir de online oyun konsolu dilediğiniz yerden arkadaşlarınızla oynayın diye sattılar PSP-go'yu.

Daha 5 sene yeni olacak, 2009 sonu çıktı diye hatırlıyorum. Hala raflarda 80 TL'ye PSP oyunu satıyorlar destek nanay :tongue-new:
Sony'nin değil yapımcı şirketlerin kararı daha çok server kapatma olayı. Resistance retribution online öneriyorum o zaman ama lag olabilir dediğiniz şekilde.

aliihsan21

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 24, 2011
31
0
6
46
Yok niye lag olsun ki her akşam oynuyorum :barbershop_quartet_ ama ben dövüş vs isterdim insiyatifin bir kısmı da Sony'de açık kalacak dese durabilir. Socom 2'nin bile sunucusunu kapadı Sony ki en popüler oyundu.