Psp go sistem hafızası çöküşü

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde Iskocyal tarafından oluşturulan Psp go sistem hafızası çöküşü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,467 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı Psp go sistem hafızası çöküşü
Konbuyu başlatan Iskocyal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

Iskocyal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2014
1
0
1
Arkadaşlar uzun bir süre önce aldığım psp go mu tekrar kullanmaya karar verdim fakar bir süre önce psp go ma ps storedan oyun indirirken indirmede hata olmuştu ardından inen dosyayı silmeye çalıştığımda silmedi ve bende üzerimdeki format system storage dan silmeye çalıştım ve başarısız oldu o günden beri psp go açılıyor fakat sistem hafızası üzerine silme yada ekleme yapamıyorum bir şeyi silceğim zaman ise Delete failed. 80108F0 ( müzikte ve fotoğraflarda ) 8010a48f ( videoda ) ve 802E100A (oyunda ) hatasını veriyor ne yapmam lazım istem hafızam tamamen çoktü ayriyetten 4 gblik m2 kartım bu sayedee kullanabiliyorum fakat bazen usb bağlantısı bile sıkıntı yaratıyor yardımlarınızı bekliyorum.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Playstation Network menu üzerinden account management kısmına girin daha sonra system activation ve son olarak activate etmeyi deneyin