Psp Hafıza Kartı Oyunları Görmüyor Yardım

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde umutbaba886 tarafından oluşturulan Psp Hafıza Kartı Oyunları Görmüyor Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,648 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Psp Hafıza Kartı Oyunları Görmüyor Yardım
Konbuyu başlatan umutbaba886
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dafratafraqw

umutbaba886

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 24, 2012
2
0
0
29
Arkadaşlar hafıza kartında gta vardı oynuyordum başka oyun indirip hafıza kartını attığımda there are no games,Content can be downloaded or purchased from Playstation Store diyor oyunları görmüyor yardım

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,399
12,353
113
Sen büyük ihtimalle "Rock Band Unplugged" Oyununu tedbir almadan çalıştırmışsın. Bu oyunu çalıştırmadan önce Notepad ile boş bir .txt dosyası yaratıp mesela "yeni.txt" ve bu boş sayfayı PSP/GAME klasörünün içine koyman gerekirdi.

Bunu yapmadan o oyunu başlatırsanız oyun sizin PSP/GAME klasörünüzü silecektir ve ISO klasörünüzün içinde oyunların ISO dosyaları olmasına rağmen ISO klasörünüzün içi tamamen boş görünecektir.

Bu hatayı yaptıysanız silinen PSP/GAME klasörünü yeniden oluşturun. Yani PSP klasörünün altında GAME adında bir klasörü sen aç. Bunu yapınca ISO klasörünün içindeki oyunlar tekrar görünecektir.

Yok GAME klasörü duruyorsa oyunun iso dosyasını tek başına ISO klasörüne değil başka bir yere atıyorsun yada bir klasörle beraber atıyorsun. Böyle yaparsan da oyunlar gözükmez. ISO dosyasını tek başına ISO klasörüne atacaksın.

Son düzenleme:

umutbaba886

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 24, 2012
2
0
0
29
PSP/GAME klasörü duruyor silinmemiş,daha önceden oynadığım ISO uzantılı oyun vardı şimdi onuda görmüyor malesef sorun devam ediyor

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,399
12,353
113
1 - .iso uzantılı o oyunun dosyası psp de hangi klasörün içinde ?
2 - versiyonun kırıkmı? Senin versionun ne ? eğer versionun geçici version ise psp yi kapattığında version gider. yeniden hen yapman lazım.
3 - PSP de sol tarafta menu bölümü var o menu bölümünün içinde "System Settings" yazan yere gel
onun içinde "System Information" yazan bölümü tıklat. bir sayfa açılacak o saysada
"System Software" yazan yerin karşısında tam olarak ne yazıyor ? orada yazan şey senin psp versionundur.
kırıksa kırık versionun adı yazar...

Orada tam olarak ne yazıyor.?