PSP için Silent Hill Origins oyununu çevirmek istiyorummek istiyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Program-Homebrew Oyunlar kategorisinde Simon Henriksson tarafından oluşturulan PSP için Silent Hill Origins oyununu çevirmek istiyorummek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 250 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Program-Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı PSP için Silent Hill Origins oyununu çevirmek istiyorummek istiyorum
Konbuyu başlatan Simon Henriksson
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

Simon Henriksson

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2024
6
0
1
Merhabalar arkadaslar. Ben PSP icin yama yapmak istiyorum. Ilk oyun olarak Silent Hill Origins'i cevirmeyi dusunuyorum. Ardindan istege gore oyunlar cevirecegim. QuickBMS ile SH.arc dosyasini ayiklayip Strings.eng dosyasi elde ettim. QuickBMS disinda hangi programi kullanmaliyim ceviri icin? Hocam sizin bilginiz var midir? Yerayay @Yerayay

Simon Henriksson

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2024
6
0
1
Kusura bakma sana cevap vermeyi unutmuşum.
Çok yoğunum bu aralar.
Strings.eng dosyasını hangi araçla düzenledin?
Sorun degil insanlik halidir. Program olarak WindHex32 diye bie program kullaniyorum. Fakat kullanmasi beni yoruyor. Onun icin su an duzenlemek icin yeni program ariyorum. Dil dosyalarina ulastim. Tek yapmam gereken uygun programla oyunu cevirmek.

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
360
573
93
Siteye Git
Sorun degil insanlik halidir. Program olarak WindHex32 diye bie program kullaniyorum. Fakat kullanmasi beni yoruyor. Onun icin su an duzenlemek icin yeni program ariyorum. Dil dosyalarina ulastim. Tek yapmam gereken uygun programla oyunu cevirmek.
Hex editorle byte göre düzenleme yapabilirsin.
Tool lazım.
Bende bulamamıştım diye hatırlıyorum. Bugün gene bakarım.

nightwolf_326

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2020
183
28
28
Silent_Hill_Origins(sources+binaries).7z isimli araçlar vardı. Bunu denemiştim. Txt olarak dialoglar çıkıyordu. Düzenlebiliyordun. Paketlemeyi de yapıyordu ama nedense hatalı oluyordu.

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
360
573
93
Siteye Git
@Simon Henriksson yok araç bulamadım.
Hex ilede olacak iş değil.
Burada birisi PS2 versiyonunu paylaşmış.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yapmaya değermi bilemiyorum.