PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - 300x V3 Destek kategorisinde excalibor35 tarafından oluşturulan PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,727 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - 300x V3 Destek
Konu Başlığı PSP N1004 Başlarken Takılma Sorunu
Konbuyu başlatan excalibor35
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan excalibor35

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Benim pspm N1004
pspmi uzun zaman önce kırdırmıştım ve versiyonunu 6.60tan 6.20ye düşürttüm.Ondan sonra bazı temalar atmaya çalıştım ve hızlı yoldan cihazı resetledim.Ekran açılırken Sony Computer Entertainment yazısı sesiyle tam çıkıyor öyle ekran donup kalıyor ve kapanıyor.Ama ekranı açar açmaz R1+SELECT yaparak cfw menüsünü açabiliyorum.Brick falan mı oldu ne...Cihazı aldığımda memory stick falan takmamıştım direk dosyaları oyun vs. pspnin içine atıyodum.Memory Stick kullanmıyordum.Bunu nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Benim pspm N1004
pspmi uzun zaman önce kırdırmıştım ve versiyonunu 6.60tan 6.20ye düşürttüm.Ondan sonra bazı temalar atmaya çalıştım ve hızlı yoldan cihazı resetledim.Ekran açılırken Sony Computer Entertainment yazısı sesiyle tam çıkıyor öyle ekran donup kalıyor ve kapanıyor.Ama ekranı açar açmaz R1+SELECT yaparak cfw menüsünü açabiliyorum.Brick falan mı oldu ne...Cihazı aldığımda memory stick falan takmamıştım direk dosyaları oyun vs. pspnin içine atıyodum.Memory Stick kullanmıyordum.Bunu nasıl düzeltirim yardım ederseniz sevinirim.

Merhabalar, sizinle ben ilgileneceğim öncelikle yeni konu açmadan önce forum kurallarımızı gözden geçirin "acil yardım, yardım" gibi ifadeleri konu başlığında kullanmayın. Sorununuza gelirsek cihazınız brick olmamış olduysa bile semi-brick olmuştur ve recovery menuye girebildiğiniz için yeni fw atarak düzeltebiliriz. İlk önce recovery menude bulunan plugins kısmından bütün aktif pluginleri deaktive edin ve cihazı yeniden başlatın bana kalırsa sorun cxmb plugininden kaynaklanıyor.

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Plugins kısmına giriyorum 2 seçenek var.System storage ve Memory stick.İkisini de açıyorum ama içleri boş herhangi bişey görünmüyo sadece back yazısı var.

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Ayrıca yeni downgrade atmayı da denedim.Downgradeyi PSP\GAME\RECOVERY\'ye atıyorum.Recovery menüden Run\PSP\GAME\RECOVERY\EBOOT.PBP DİYORUM BANA DOWNGRADE HATA VERİYOR.Versiyonumu okuyamıyor.

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Ayrıca yeni downgrade atmayı da denedim.Downgradeyi PSP\GAME\RECOVERY\'ye atıyorum.Recovery menüden Run\PSP\GAME\RECOVERY\EBOOT.PBP DİYORUM BANA DOWNGRADE HATA VERİYOR.Versiyonumu okuyamıyor.
O dizine downgrader'ı atmayacaksınız 6.60 OFW UPDATE dosyasını atacaksınız ilk önce sürüm yükselteceksiniz daha sonra PSP normal şekilde çalışır hale geldiğinde 6.60 dan 6.20 ye düşüp PRO-CFW kuracaksınız

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Bu arada öyle donunca pspnin içindeki herşeyi silmiştim.ben 6.60 updatei indiridim nereye atmalıyım?

excalibor35

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 13, 2014
24
0
1
Türkiye
Tamam updatei yapmadan önce o söylediğiniz cpuyu yaptım sonra recovery menüden çıktım ama aynı olmuyor
updatei yapayım mı?