PSP neogeo emülatör roms

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulatör kategorisinde karamamba28 tarafından oluşturulan PSP neogeo emülatör roms başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 418 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulatör
Konu Başlığı PSP neogeo emülatör roms
Konbuyu başlatan karamamba28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karamamba28

karamamba28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 5, 2014
152
9
18
selam psp emülatör bölümü komple linkler kırık hiç bir şey indiremiyoruz bende psvita var ordan indirip vitaya cps1 cps2 neogeo mame emülatör oyunu atacaktım ama linkler patlak olduğu için hiçbişey yapamıyorum psp emülatör romsları elinde olan varsa eklermi yada romsların sağlam çalışan olan ,indireceğim site eklermisiniz bir iki tane ayrıca hadi psp bitti diyelim psvita bölümü de bu konuda hiç aktif değil yani

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,587
57,321
113
44
Siteye Git
selam psp emülatör bölümü komple linkler kırık hiç bir şey indiremiyoruz bende psvita var ordan indirip vitaya cps1 cps2 neogeo mame emülatör oyunu atacaktım ama linkler patlak olduğu için hiçbişey yapamıyorum psp emülatör romsları elinde olan varsa eklermi yada romsların sağlam çalışan olan ,indireceğim site eklermisiniz bir iki tane ayrıca hadi psp bitti diyelim psvita bölümü de bu konuda hiç aktif değil yani
Linkler en kısa sürede yenilecektir.sabrınız için teşekkürler.