Psp Oyun İstekleri - LÜTFEN ÖNCE OKUYUNUZ

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde DiziAdam tarafından oluşturulan Psp Oyun İstekleri - LÜTFEN ÖNCE OKUYUNUZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72,168 kez görüntülenmiş, 341 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı Psp Oyun İstekleri - LÜTFEN ÖNCE OKUYUNUZ
Konbuyu başlatan DiziAdam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emin_pasa1221

DiziAdam

Web Master
ADMİN
Kayıt Üyemiz
Mar 29, 2008
19
3
3
43
Arkadaşlar arayıpta bulamadığınız oyunlar için burada istek yapabilirsiniz.

ANCAK :

Bakın çocuklar.. Bir oyunu veya herhangi bir şeyi arıyorsanız arama butonunu kullanınız..Ama önce oyunun yada ne arıyorsanız onun ismini tam olarak öğrenin .. sonra şunu bilmeniz lazım aradığınız şeyin isminde 5 adet harf den kısa kelimeler varsa onları arama butonuyla bulamazsınız.. peki nasıl bulacaksınız..

mesela "The Godfather Mob Wars" oyununu arıyorsunuz .. arama butonuna basın ama "the" diye yazmaya başlamayın "Mob Wars"yazarsanız da olmaz..Aradığınız kelime en az 4 harfden oluşmalı.. yani arama butonuna ne yazmanız gerekiyor "Godfather" yazmalısınız çünkü bu kelimede en az 4 harf var..arama butonuna basıp yazdığınızda içinde tüm "Godfather" kelimesi geçen tüm konular karşınıza gelecektir..

bakın ve istediğinize gidin. gelişmiş aramada ise aradığınız bölümü de seçerseniz o zaman istediğiniz bölümdeki seçenekler karşınıza gelecektir..yani işlem iyice kısalacaktır..

Burada gördüğüm kadarıyla istediğiniz oyunlar sitemizde var ama siz bulamıyorsunuz..

Ama hala yapamayanlar için oyun arıyorsanız , önce buraya bakın..

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
TIKLA

HellBoy

King Of Upload
Kayıt Üyemiz
Haz 19, 2008
423
0
18
40
Bende rica etsem RockBand PSP versiyonu çıkmış sanırsam, onu upload eden olursa çok sevinirim. Birde rapid olursa tadından yenmez, çok oldum biliyorum ama :) Teşekkür ederim.

bilgin bulut

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 26, 2009
7
0
0
yardim

hey dostlar psp icin grid veya burnout paradise ciktimi eger ciktiysa yardimci olursaniz sevinirm tesekkurler iyi eglenceler

Strekeos

Skill Master
Kayıt Üyemiz
May 10, 2009
77
0
6
Arkadaşlar bana Final Fantasy VII:Crisis Core'u "ifile.it" sitesinden upload edebilecek varmı??(Rapidden olursa çok uzun sürüyor:( )