psp şarj süresi uzunluğu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde feto tarafından oluşturulan psp şarj süresi uzunluğu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,640 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı psp şarj süresi uzunluğu
Konbuyu başlatan feto
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan feto

feto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
165
12
18
36
merhaba arkdaşlar psp im önceden şarjı fullemek için 1 saate veya 1.30 saate doluyodu ama artık 6 7 saate anca fulluyo sorun şarj aletinde olabilirmi psp yle birlikte yere düşmüştü ama bi keere sorun psp de midir şarj aletindemi ?
arkdaşlar az önce pc usb sinden şart etmeye çalıştm yine aynı şey oluyor bunun ücreti fln ne kadardır ?

Son düzenleme:

feto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
165
12
18
36
ya batarya da çıktı aslında haklısın çıkarıp taktım ama düzgün mu takamadım acaba fiyatları ne kadar acaba bataryaların bide ömrü bitiyo diye bişey diyolar ömrü bitmiş olabilirmi ama 2 sene oldu alalı öle çok fazlada oynamam yani ara sıra

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
ya batarya da çıktı aslında haklısın çıkarıp taktım ama düzgün mu takamadım acaba fiyatları ne kadar acaba bataryaların bide ömrü bitiyo diye bişey diyolar ömrü bitmiş olabilirmi ama 2 sene oldu alalı öle çok fazlada oynamam yani ara sıra
Batarya ömrü nasıl gidiyor peki ?

feto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
165
12
18
36
yani şarj ettiğim zaman oynuyorum normal ama yani 4 saate anca şarj ediyo artık fulluyo yani
normalde 1 saat olması gerekiyo diye biliyom bu süreyi

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
1 saat şarj olmuyordu benim PSP yanlış hatırlamıyorsam. Herneyse, servise verin baksınlar o zaman.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
887
113
39
PSLAND:)
Kardes bataryadan kaynaklanma ihtimali yuksek.Farkli orjinal sarj aletiyle deneme imkanin var mi?

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

feto

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 18, 2011
165
12
18
36
ne yazikki :) neyse farketmez benim için psp yi çok fazla oynamıyom ztn çok evde oynadığım için şarja takılı olarak oynarım benim merak etttiğim 5 saat boyunca takılı olması pspye zarar verirmi yniede eğlenceli yani psp başına bişey gelmesini istemem çok önemliyse alırım şarj yani psp ye zarar vericekse