Hatırı sayılır bir zaman beklediğim Final Fantasy Type-0 oyununu saat 4:44 gibi buldum.İndirmeye kalktığımda bide ne göreyim.2 Umd 3,28 Gb).Herkez bişeyler söylüyordu pek kulak asmıyırdum.PSP tarihin de bir ilk yaşandı.
arkadaslar sizin piyasada gordugunuzun en az 10 kati carpimi japonyada oyun var bunun disinda burdaki idol kizlar icin yapilan oyunlar,japon kulturundeki oyunlarin game versiyonlari vs....mesela film oyun var ...film seyrediyorsunuz ama arada seceneklerle oyunu yonlendiriyorsunuz,,adini unuttum..gercek goruntuler .....anime ve manga oyunlarida cabasi...
mesela kiz tavlama oyunu var kiz soyma oyunu ..neler neler ucmuslar
arkadaslar sizin piyasada gordugunuzun en az 10 kati carpimi japonyada oyun var bunun disinda burdaki idol kizlar icin yapilan oyunlar,japon kulturundeki oyunlarin game versiyonlari vs....mesela film oyun var ...film seyrediyorsunuz ama arada seceneklerle oyunu yonlendiriyorsunuz,,adini unuttum..gercek goruntuler .....anime ve manga oyunlarida cabasi...
mesela kiz tavlama oyunu var kiz soyma oyunu ..neler neler ucmuslar
burda gercekten fazlasiyla oyun var..bahsetigin oyun tarzi bir sey gormustum...kiz arkadas ediniyorsun...kur falan yapiyorsun...
valla evlenme ile ilgi manyakliklar tum dunyada var...ben bir resim gormustum..adam kimono giyip resim cektirmis..gercek boylarda ciktisini almis..onunla evlenmis :S ilginc bir japon abimizdi hehehe