PSPde ISO dosyası yok

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde Bursasizz tarafından oluşturulan PSPde ISO dosyası yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,519 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSPde ISO dosyası yok
Konbuyu başlatan Bursasizz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Unknown

Bursasizz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 10, 2013
1
0
1
Pspde iso dosyası yok format atarsam pspye gelir mi acaba yardım edermisiniz? :frown: :frown: :frown:
:frown:

yakuza_eren

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 23, 2009
85
1
8
34
format atarsan bütün herşeyi silerisin önceden iso dosyası varmıydı?yoksa kendin oluşturabilirsin klasör adınıda iso olarak yazarsın.bu arada belki klasör gizlenmiş olabilir onuda üstten klasör ayarlarından yapabilirsin

emremmerme

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2014
1
0
1
bende memory e format attım bütün dosyalar geldi fotograf atıyorum acıyo ama iso dosyası gelmedi klasör seçeneklerinide göster dedim olmadı yardımcı olursanız sevirim..

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
213
63
Alay mı ediliyor yoksa gerçek mi burada yazılanlar?

Arkadaşlar format atılınca herşey silinir dediğiniz gibi geri gelmez, kartın içinde ne varsa silinmesi normaldir.

hako_Jr

Böcek
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2009
166
90
28
28
bende memory e format attım bütün dosyalar geldi fotograf atıyorum acıyo ama iso dosyası gelmedi klasör seçeneklerinide göster dedim olmadı yardımcı olursanız sevirim..
O müzik resim video klasörlerinin bulunduğu ana menüye büyük harfle ISO adında bir klasörü kendin aç ve oyunların ISO dosyalarını onun içine atıp oyna.

Son düzenleme:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Alay mı ediliyor yoksa gerçek mi burada yazılanlar?

Arkadaşlar format atılınca herşey silinir dediğiniz gibi geri gelmez, kartın içinde ne varsa silinmesi normaldir.

PSP'de CFW yüklüyken format atın ISO klasörü bu şekilde gelecektir. Yada manuel olarak ISO klasörünü açın