PSP'ye Format Atamıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde sedattr tarafından oluşturulan PSP'ye Format Atamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,771 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı PSP'ye Format Atamıyorum
Konbuyu başlatan sedattr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tufan4

sedattr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2011
9
0
1
34
Memory sticki Psp'ye takınca '' The Memory Stick Connot be read Go to [Settings] > [System Settings] to format the Memory Stick.'' Hatası alıyorum ve format atma menüsüne gelince Format atıyorum 1-2 saniye bekledikten sonra Memory Stick takılı olduğu halde '' The is no Memory Stick inserted.'' hatasını alıyorum.Bilgisayardanda Biçimlendirirken '' Windows Biçimlendirmeyi Bitiremedi '' Hatasını alıyorum. Bu aradada memory stickin Kopyalanmış hali bilgisayarda kayıtlı. Öncelikle yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

qarizma23

Erişim Engelli
Kas 11, 2011
2
0
1
aynı sorun bendede var inşallah çözüme ulaşırız Çünkü 3 gün oldu pspyi elime bile almadım.

fatih218

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 10, 2011
61
1
8
Benm pek bilgim yok ama , şöyle yapıcan .
Hafıza kartını pc ye tak .
ardından bütün dosyaları sil .
Sonra psp ye tak .
Tekrar sistem ayarlarından hafızaa kartına format at , İnş yardımcı olmusumdur . (Psp de format atınca dosyalar filan geri geliyo) .

sedattr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2011
9
0
1
34
hafiza kartini bilgisayara takinca biçimlendir diyo ve hafiza kartinin içini gostermiyo.

bynoname

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2009
197
7
18
Hafiza kartini bicimlendiriceksin. Sonrada psp uzerinden format aticaksin.

sedattr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2011
9
0
1
34
bilglsayarda bicimlendirmiyo yukardada yazmistim zaten

sedattr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 3, 2011
9
0
1
34
bi denim cok sagol allah razi olsun

Bump: denedim ama maalesef bir sonuç alamadim format basarisiz hatasini verdi. ama yinede sagol

Bump: cevaplar için çok tskler
Hafıza kartını değiştirince oldu.