psvita kalıcı olmayan cfw varmı psplerdeki gibi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde konohali tarafından oluşturulan psvita kalıcı olmayan cfw varmı psplerdeki gibi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,486 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı psvita kalıcı olmayan cfw varmı psplerdeki gibi
Konbuyu başlatan konohali
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan excitir06_84

konohali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
129
38
28
32
psp de geçici cfw vardıv ama keşke vitada geçici olsa kalıcı olmasa her vitayı resetlediğimizde cfw yi aktif etsek çünkü online oynadıgımız zaman cfw yi açmayız o bakımdan

02gencay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2009
247
16
18
Kardeş daha normal cfw çikmasini bizde bekliyoruz vitaya cihazimiza yeni güncelleme atmadikki cfw çıkarsa hemen faydalanalim bence cihaza yeni güncelleme yapma ama ne zaman cfw ç ikacak bilmiyorum

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Cfw yok ki kaıcısı olsun,zaten oyun da çıkmayacak adam gibi ben satıyorum yakında.

excitir06_84

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2009
264
10
18
41
abı cıksa ne olacak kaçta oyunu var ki soruyorum cocuk oyunları hariç.hiçbir zaman psp gıbı sansasyonel bır cıhaz olmayacak.cunku akıllı tlfnların konsol kalıtesınde cıkan oyunları ps vitanın ıpını cektı maalesef.ben almıstım gecen sene 2ay sonra sattım yapacak bırsey yok.ps4 aldım keyfıme bakıyorum.zaten sony dende acıklama geldı aa oyun cıkarmayacaklar buda demek oluyor ki birşey beklemeyın vitadan biz geri plana attık