-
Öne çıkan konu
Geçici olaak jdownloader ile zippyshare linkleri indirilmiyor. Sorun çözülene kadar Python ile zippyshare linklerini rahatça çekebilirsiniz.
Öncelikle thonny programına ihtiyaç var.
en alt sayfadan size uygun sürümü indirdikten sonra kuruluma geçin. windows için thonny-3.3.13.exe
Install now diyip ufak bir süre bekleyin. Kurulum bitince
Açıldıktan sonra üst bölümden tools sekmesinden manage packages kısmına basın.
Install from requirements file kısmından click here yazan yere basın ve daha önce indirdiğiniz zip dosyasının içindeki requirements.txt kısmını seçin. Eksik programları otomatik indirecek. Bitince close diyin.
Sonra gene tools sekmesinden open system shell kısmına basip cmd ekranını açın. Açılan yere
pip install zippyshare-downloader bunu yazip yapiştirin enter diyin.
Hepsi bu kadar şimdi linkleri indirmek için açık cmd ekranına bu şekilde linklerini yazın
zippyshare-dl
olarak yapiştirin. ben zippy linkini örnek olsun diye verdim. çoklu indirmek için
zippyshare-dl
zippyshare-dl
böyle yazıp cmd ekranına yapiştirin. Inen dosyalar C:\Users\kullanıcı adınız bölümüne iniyor.
Öncelikle thonny programına ihtiyaç var.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
en alt sayfadan size uygun sürümü indirdikten sonra kuruluma geçin. windows için thonny-3.3.13.exe
Install now diyip ufak bir süre bekleyin. Kurulum bitince
Giriş yap
veya
Kayıt ol
dosyasını indirin. Zip dosyasını çıkartın ve içindeki setup dosyasına basın. Otomatik thonny programı açılacak.Açıldıktan sonra üst bölümden tools sekmesinden manage packages kısmına basın.
Install from requirements file kısmından click here yazan yere basın ve daha önce indirdiğiniz zip dosyasının içindeki requirements.txt kısmını seçin. Eksik programları otomatik indirecek. Bitince close diyin.
Sonra gene tools sekmesinden open system shell kısmına basip cmd ekranını açın. Açılan yere
pip install zippyshare-downloader bunu yazip yapiştirin enter diyin.
Hepsi bu kadar şimdi linkleri indirmek için açık cmd ekranına bu şekilde linklerini yazın
Kod:
Giriş yap
veya
Kayıt ol
olarak yapiştirin. ben zippy linkini örnek olsun diye verdim. çoklu indirmek için
zippyshare-dl
Giriş yap
veya
Kayıt ol
zippyshare-dl
Giriş yap
veya
Kayıt ol
böyle yazıp cmd ekranına yapiştirin. Inen dosyalar C:\Users\kullanıcı adınız bölümüne iniyor.