Rambo The Videogame PS3-DUPLEX

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Rambo The Videogame PS3-DUPLEX başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,703 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 107 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Rambo The Videogame PS3-DUPLEX
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan engin20ngn

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,691
8,340
113

Genre : Shooting FPS
Version : EUR
Available On : Play Station 3 (PS3)
Size:1.68 GB
Supplier : DUPLEX
Catalog No : BLES01963

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

liberti
mega-j dowlandır hızlı indir yor

Son düzenleme:

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,045
274
83
Move ile daha rahat oynanır :) Normalde cıkan oyunların hepsini indirirdim ama 2 tb lik harddiskte 190 gb yer kalınca eskisi gibi olmamaya karar verdim indirmiyorum :D Oyun güzele benzese indirirdim ama begenmedim gameplayini oynayan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
214
63
Güzelim Rambo'yu güzelim konuyu fps yaparak rezil etmişler ya en ağır küfürleri edesim geliyor,3rd person olsaydı kime ne zararı dokunurdu:heart-borken:

onurhan.19

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 30, 2014
61
3
8
Neden boyutu bu kadar küçük ?

LG-P880 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
oyunu multimenden seçiyorum oyuna giriyor instal başlıyor fakat kurulum yüzde 69tan sonra ilerlemiyor bu sorunla karşılaşan oldumu ?