PS5 Yardım Ratchet and Clank Rift Apart oyunu baga girmesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde eeerrrriiik tarafından oluşturulan Ratchet and Clank Rift Apart oyunu baga girmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 104 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ratchet and Clank Rift Apart oyunu baga girmesi
Konbuyu başlatan eeerrrriiik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
383
633
93
arkadaşlar merhaba Ratchet and Clank Rift Apart PPSA01474 klasör halinde harici ssd 10.01 oyunun ortalarına doğru gelince bir bölümde aşağı düşüyon geçemiyon oyun bag oluyor save dosyalarını silip aynı bölüme tekrar geldim ama gene aynı bag oldu bu oyunu bitiren var mı ?

musti1823

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2021
23
7
3
arkadaşlar merhaba Ratchet and Clank Rift Apart PPSA01474 klasör halinde harici ssd 10.01 oyunun ortalarına doğru gelince bir bölümde aşağı düşüyon geçemiyon oyun bag oluyor save dosyalarını silip aynı bölüme tekrar geldim ama gene aynı bag oldu bu oyunu bitiren var mı ?
aynı bölümü kardeşimde geçememiş bilmiyorum

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
383
633
93
aynı bölümü kardeşimde geçememiş bilmiyorum
şimdi bölümü geçtim rayların üzerinden giderken diğer raylar yüklenmiyor hızlı gittiği için oyun yüklenmesi geç oluyor bu yüzden aşağı düşüyoz cihazın kendi dahili ssd yede atsan gene yüklenmiyor burayı geçmek için sağda veya solda bulunan mor renkteki kristale vurduğun anda oyunu durdur 4 5 saniye yada 10 saniye bekle oyundaki raylar yüklensin sonra starta bas raylar yüklenmiş oluyor böylelikle aşağı düşmekten kurutuluyon :D yani oyunu duraklatmak lazım bölümü geçmek için :D oyunun ortalarınıda geçtim bitirmek üzereyim :D

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,187
2,160
113
şimdi bölümü geçtim rayların üzerinden giderken diğer raylar yüklenmiyor hızlı gittiği için oyun yüklenmesi geç oluyor bu yüzden aşağı düşüyoz cihazın kendi dahili ssd yede atsan gene yüklenmiyor burayı geçmek için sağda veya solda bulunan mor renkteki kristale vurduğun anda oyunu durdur 4 5 saniye yada 10 saniye bekle oyundaki raylar yüklensin sonra starta bas raylar yüklenmiş oluyor böylelikle aşağı düşmekten kurutuluyon :D yani oyunu duraklatmak lazım bölümü geçmek için :D oyunun ortalarınıda geçtim bitirmek üzereyim :D
oğlum başımın etini yedi bu bölüm yüzünden.Teşekkürler