PS4 Yardım RDR 2 KAYIT SORUNU

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde miracdrmz tarafından oluşturulan RDR 2 KAYIT SORUNU başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 214 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı RDR 2 KAYIT SORUNU
Konbuyu başlatan miracdrmz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dorukhan

miracdrmz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2021
44
4
8
Beyler yardımcı olursanız sevinirim.
rdr 2 oynarken oyunu asla kaydetmiyor alttaki fotoğraf gibi yeterli depolama alanı yok diyor ama 400 gb boş alan var psde. oyuna save atmaya çalıştım ondan sonra ne olduysa oldu.oyunu sildim tekrar kurdum yine aynı çözümü nedir Allah için oyunu oynayamıyorum

Ekli dosyalar

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,352
2,758
113
rdr 2 oynarken oyunu asla kaydetmiyor alttaki fotoğraf gibi yeterli depolama alanı yok diyor ama 400 gb boş alan var psde. oyuna save atmaya çalıştım ondan sonra ne olduysa oldu.oyunu sildim tekrar kurdum yine aynı çözümü nedir Allah için oyunu oynayamıyorum
Başka hen dene bi gardasım

Karo kullanıyorsan wolf dene bakalım

Birde yeni kullanıcıya yükle oyunu
Aynı kullanıcıya yüklediysen yine aynı hatayı verebilir

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 18, 2010
165
31
28
Ayarlar, depolama, kayıtlı veriler save dosyasını silin, belki düzelir.

miracdrmz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2021
44
4
8
Ayarlar, depolama, kayıtlı veriler save dosyasını silin, belki düzelir.
Yok ne yaptıysam olmadı apollo save tools uygulamasını karıştırırken ben bozmuşum oyunu. cihazı sıfırladım komple. özellikle rdr 2 ye save atacak arkadaşlar dikkatli olsun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Başka hen dene bi gardasım

Karo kullanıyorsan wolf dene bakalım

Birde yeni kullanıcıya yükle oyunu
Aynı kullanıcıya yüklediysen yine aynı hatayı verebilir
dediğin şeyi de denedim sabahtan beri aklınıza gelebilecek herşeyi denedim oyunuda sildim tekrar kurdum yine aynı oldu. yabancı sitelerdede çözümünü bulamamışlar şuan komple sıfırladım cihazın kurulmasını bekliyorum

dorukhan

🚀 Faster Than Scene
Yönetici
Forum Admini
Şub 9, 2009
2,301
48,601
113
Tomorrowland/EDC/UMF
Oyunun cusa kodlarıyla alakalı olabilir. Daha önce save var ise oyunu yeniden kurduysanız cusa kodlarının uyuşması lazım. Apollo'da "Keystone diye birşey var. Manuel olarak kaydedilebilecek noktaya kadar oynayın, sonra oyundan çıkın (tamamen çıkmayın), Apollo'ya gidin En son yüklenenin kayıt dosyasındaki keystone'u dışa aktarın, keystone'u ilk yüklemeye içe aktarın. Oyunu kaydedin.