Rdr 2 Türkçe Yama Neden Yok?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Teksaslee1963 tarafından oluşturulan Rdr 2 Türkçe Yama Neden Yok? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 236 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Rdr 2 Türkçe Yama Neden Yok?
Konbuyu başlatan Teksaslee1963
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teksaslee1963

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2026
52
6
8
Rdr2 Türkçe yaması gelir diye hala indirip oynamadım. İleride gelme ihtimali var mı bilgilendirebilir misiniz? Eğer yapılabiliyorsa yaparsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Benim gibi bekleyen varsa konuyu likelayıp uplayabilir belki daha fazla görünür olmak işe yarar.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
5,399
44,487
113
Rdr2 Türkçe yaması gelir diye hala indirip oynamadım. İleride gelme ihtimali var mı bilgilendirebilir misiniz? Eğer yapılabiliyorsa yaparsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Benim gibi bekleyen varsa konuyu likelayıp uplayabilir belki daha fazla görünür olmak işe yarar.
Netten araştırıp indirebilirsiniz, onun haricinde yamayı port eden arkadaşlar olursa paylaşabilirler.

Link paylaşımı yasaktır...

kadir7441

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
149
241
43
Rdr2 tr yaması mevcut zaten biraz araştırma yapmanız gerekiyor. Farklı site olduğu için burada paylaşılmıyor sadece.

gserhygrtht

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
138
29
28
google arama motoru yerine Yandex arama motoruna red dead redemption 2 türkçe yama yazarsan bulabilirsin ... ancak bu kadar yardım edebilirim ( bunu yazdım diye ban yemem herhalde : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...