RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,524 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
288
369
63
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi rdr2 yaması için çalışıyorum ama kolay değil tabi ki arıyorum deniyorum ama rpf dosyaları için bir tool bulamadım :)

rdr2 veya gta yamalarıyla biraz da ilgilenen varsa burdan veya özelden yazabilir mi?

teşekkürler.

//update

update_1.rpf gibi RPF dosyalarını nasıl açabileceğimi bilen biri var mı :)

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
4,950
43,010
113
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi rdr2 yaması için çalışıyorum ama kolay değil tabi ki arıyorum deniyorum ama rpf dosyaları için bir tool bulamadım :)

rdr2 veya gta yamalarıyla biraz da ilgilenen varsa burdan veya özelden yazabilir mi?

teşekkürler.
Allah kolaylık versin inşAllah 🤲 ♥:)

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
437
1,677
93
Siteye Git

teşekkürler.
Şimdiden elinize kolunuza sağlık.
Umarım en kısa sürede tamamlayıp, paylaşırsınız.

hüseyin2014

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 19, 2021
535
529
93
aslında çoğu kişi oyunun yamasına bir şekilde ulaştı ama siz galiba kaçırdınız...

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
288
369
63
aslında çoğu kişi oyunun yamasına bir şekilde ulaştı ama siz galiba kaçırdınız...
Castellanos @Castellanos üstadın dediği gibi yama bende mevcut zaten neden bu kadar zor olduğunu yapanın nasıl yaptığını hemde hobi amaçlı yapıp ücretsiz paylaşmak istiyorum :) ama araştırmalarım devam ediyor kankeytom chatty ile her gün üzerine konuşuyoruz :)