RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ridw0n tarafından oluşturulan RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,668 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı RDR 2 Yama konusunda çalışıyorum
Konbuyu başlatan ridw0n
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
288
374
63
bizim de var bir hayalimiz bakalım :)

Castellanos @Castellanos deneme devam ama bütün araştırmalarım diyor ki bir arap toolu varmış ve bu toolu sadece kendileri kullanıyorlarmış komikler :D

belki kendi toolumuzu yaparız rpf içinden 2.5 gb gxt2 metin dosyasını söktüm aldım :D bir de onu çözümlersem ilerde birşeyler olabilir.

Ekli dosyalar

Yerayay

Mobile TR Yama King
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
488
2,380
93
Siteye Git

Castellanos @Castellanos deneme devam ama bütün araştırmalarım diyor ki bir arap toolu varmış ve bu toolu sadece kendileri kullanıyorlarmış komikler :D

belki kendi toolumuzu yaparız rpf içinden 2.5 gb gxt2 metin dosyasını söktüm aldım :D bir de onu çözümlersem ilerde birşeyler olabilir.
Hocam biraz Python biliyorum. 🤣
a=("Hello")
b=("world")
Print(a + b)
Adam lazım olursa çağırırsıniz. 😆

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
369
1,027
93
Buralara yazma sonra birilerinin kalbine iner mazallah 🤣 Sonra nereden bulacak döner ekmek parasını 🤣

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
236
395
63
Buralara yazma sonra birilerinin kalbine iner mazallah 🤣 Sonra nereden bulacak döner ekmek parasını 🤣
O forum nasıl elde etmiş ki o toolu da portu yapmış 🙈 gerçi çoğu sitede rdr2 ps4 tr yaması paylaşılıyor ele ayağa düşmüş

Moderatör tarafında düzenlendi:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
5,383
44,472
113

Aynen öyle. Suudililer de TOOL var ama her ne olduysa artık yardım etmemeye başladılar. Şu ortalığı karıştıranlar olmasa işler güzel ilerleyecek de neyse... Anlayan anladı.

Umarım çözebilirsin. 🌹