ReactPSN v3.11 4.53CFW

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde bjkemal31 tarafından oluşturulan ReactPSN v3.11 4.53CFW başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,731 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı ReactPSN v3.11 4.53CFW
Konbuyu başlatan bjkemal31
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bariscgds

bjkemal31

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 17, 2012
176
25
28
Arkadaşlar çevrimdışı psn imzalama programı ReactPSN'in en son versiyonudur MCFW 4.53'te tarafımca denenmiştir çalışmaktadır

Kullanımı hakkında sitemizde birçok rehber mevcuttur bundan dolayı rehber hazırlamadım kullanımı eski versiyonlarla aynıdır

link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

NOT:ALINTIDIR

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Güncel kalmak iyidir. Teşekkürler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,045
270
83
Sanırım ben oyunları bu yuzden full yapamıyordum bunu indirirsem olur sanırım sadece x e basmak yeterli degil mi ? Bende reactpsn kurulu zaten ustune kurup direk exdata nın ıcındekı lısans dosyasını reactpsne girerek yapabilirmiyim ?

bjkemal31

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 17, 2012
176
25
28
Sanırım ben oyunları bu yuzden full yapamıyordum bunu indirirsem olur sanırım sadece x e basmak yeterli degil mi ? Bende reactpsn kurulu zaten ustune kurup direk exdata nın ıcındekı lısans dosyasını reactpsne girerek yapabilirmiyim ?
usb belleğe "exdata" isimli klasör aç rap. uzantılı exdata dosyalarını at içine ps3'ün sağ usb yuvasına tak reactpsn gir r1 e basılı tut

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,045
270
83
Bende de zaten bu sürüm varmıs fakat tekrardan aa kullanıcı adı falan acınca oldu olmasına da .edat dosyalarını ne yapıyoruz ? edat fixini ;

dev hdd 0 - home - 00000001 icine atmama ragmen hala olmuyor. PKG fixini de kurdum oyunun adı Ac Liberation

bjkemal31

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 17, 2012
176
25
28
Bende de zaten bu sürüm varmıs fakat tekrardan aa kullanıcı adı falan acınca oldu olmasına da .edat dosyalarını ne yapıyoruz ? edat fixini ;

dev hdd 0 - home - 00000001 icine atmama ragmen hala olmuyor. PKG fixini de kurdum oyunun adı Ac Liberation
Oyunu kurduktan sonra oyunu çalıştırmadan reactpsn den lisanslamayı yapacaksın reactpsn siz exdata ile lisanslama hakkında bi bilgim yok maalesef