[Rehber ] PSVITA PSP 6.61 Andrenaline CFW

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita Custom Firmware ( Hack ) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [Rehber ] PSVITA PSP 6.61 Andrenaline CFW başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,533 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 70 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita Custom Firmware ( Hack )
Konu Başlığı [Rehber ] PSVITA PSP 6.61 Andrenaline CFW
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan necro

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,885
45,832
113
43
Siteye Git
BU REHBER FEREX28 ARKADAŞIMIZIN REHBERİDİR, TEŞEKKÜRLER FEREX28

[HIDE-THANKS]Selamlar arkadaşlar.Bu rehber ile PSVITA cihazınızda PSP oyunlarını oynatmanız artık mümkün.
KURULUM
Öncelikle bu anlatım sadece 3.60 versiyona sahip PSVITA'larda olmaktadır.
Burada PSVITA HENkaku Oyun Atma ve Kurulum Rehberi bulunmaktadır

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

beta.henkaku.xyz adresinden kurabilirsiniz.
Sonrasında buradan VPK formatındaki Andrenaline CFW yi indirelim VE cihazımıza kuralım
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Buradan 6.61 eboot dosyasını indirelim.Ve bu dosyayı 6.61.EBOOT diye adlandıralım

Molecular shell girelim ve START tuşuna basıp ‘Enable unsafe homebrews sekmesini ON yapalım.

Config.txt dosyasını burdan indirelim.

ux0 içersinde tai diye bir klasör oluşturup config.txt dosyasını içine atalım

Şimdi indirdigimiz bu ve yeniden adlandırdıgımız EBOOT dosyasını ux0:/pspemu/adrenaline içine atalım.
Sonra Andrenaline installer tıklayalım ve yönergeleri takip edelim

Denenen oyunlar burada

indirdigimiz PSP Oyunlarını ux0:/pspemu/ISO buraya atın FTP yoluyla.

Andrenalin Menü Oyunlarda Tuş Ayarları için:
PSP modundayken PS tuşuna basılı tutun. Quick menu appears and choose Settings seçin.burdan ayarlarınızı yapıp Exit PspEmu Application çıkabilirsiniz.

Birkaç PSP OYUNU

God Of War Chains Of Olympus

God Of War Ghost Of Sparta

Resistance Retribution

İyi eglenceler[/HIDE-THANKS]​

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,526
6,136
113
bende psvita tv var henkaku yüklü ama ben psn bağlanıp psp oyunu indiremiyorum ps3 üzerinde bağlandım ve bitane psp oyunu yükledim
oyuna girdiğimde bu oyunu ayarlardan psn bölümünde aktif etmeni istiyor ama psn bağlan mak istediğimde 3.63 yazılım atmamı istiyor
ben nasıl psp oyunu yükleyip aktif ederim açaba psvita tv ye

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,885
45,832
113
43
Siteye Git
bende psvita tv var henkaku yüklü ama ben psn bağlanıp psp oyunu indiremiyorum ps3 üzerinde bağlandım ve bitane psp oyunu yükledim
oyuna girdiğimde bu oyunu ayarlardan psn bölümünde aktif etmeni istiyor ama psn bağlan mak istediğimde 3.63 yazılım atmamı istiyor
ben nasıl psp oyunu yükleyip aktif ederim açaba psvita tv ye
taiHEN ile spofer sayesinde psn bağlantısı aktif oluyordu fakat sony engelledi, yeni bir güncelleme ile bunu çözecekler sanırım

poulkilly

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 11, 2008
476
33
28
42
arkadaşlar herşeyi denedim olmuyor sebebi ndr eksiksiz yapıyorum instaleri çalıştırınca ebootu görmüyor sanırım youtoubede izledim ordada intaler değilde minis oyun çalıştırıyorlar ensonuna kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

poulkilly

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 11, 2008
476
33
28
42
arkadaşlar ndn anlatımı eksik yapıyorsununz günlerdir vaktimizi çöalışyorsunuz ne oldu bu foruma kimse kimseye yardımcı olmuyor artık psp menüye geçmek için psp demo ihtiyacı var ama bu demeyu nasıl yüklicez yazmamışsınız tuna bey herşeyi yaptım demo oyunuda indirdim iso içine atınca görmüyor vita bunu başka şekilde atmak lazım lütfen yardımcı olun

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,885
45,832
113
43
Siteye Git
arkadaşlar ndn anlatımı eksik yapıyorsununz günlerdir vaktimizi çöalışyorsunuz ne oldu bu foruma kimse kimseye yardımcı olmuyor artık psp menüye geçmek için psp demo ihtiyacı var ama bu demeyu nasıl yüklicez yazmamışsınız tuna bey herşeyi yaptım demo oyunuda indirdim iso içine atınca görmüyor vita bunu başka şekilde atmak lazım lütfen yardımcı olun
Demo oyunu psn'den indireceksiniz ama şuan sony psn'ye girmeye izin vermiyor

PSN erişim açıldığı zaman PSP demo oyunu indirerek işlemi yapmanız gerekiyor

AVCI31

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 9, 2016
2
0
1
"Molecular shell girelim ve START tuşuna basıp ‘Enable unsafe homebrews sekmesini ON yapalım."

bu adımda benim Molecular shell yerine Vitashell açılıyor ve START tuşuna bastığımda settings menü gelmiyor. Varmı bunu başka bir yolu vitada settings menü varmı ?

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
0
JPN Vitayı kırana kadar göbeğim çatladı şu bölgeyi tutturana kadar imanım gevredi. Sonunda yaptım birkaç hafta önce ama psp emulasyonunu denemedim.

Şu an engelsiz psp emulasyonu oluyor mu vitada yoksa hala sony engeli mi mevcut ?