[ Rehber Video ] Bütün PS3 Konsollarına Oyun Yükleme 3000 ve Super Slim

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Hack ve Firmware kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Rehber Video ] Bütün PS3 Konsollarına Oyun Yükleme 3000 ve Super Slim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,085 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Hack ve Firmware
Konu Başlığı [ Rehber Video ] Bütün PS3 Konsollarına Oyun Yükleme 3000 ve Super Slim
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadircik

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,445
55,183
113
44
Siteye Git

Gerekli dosyaları videonun altındaki bağlantıdan indirebilirsiniz

[video=youtube;8uTAnP10vT0]https://www.youtube.com/watch?v=8uTAnP10vT0[/video]

[video=youtube;ksTKjif5FXI]https://www.youtube.com/watch?v=ksTKjif5FXI[/video]

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Cparty

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 18, 2012
19
1
3
peki bunları kırılamayan makinelere nasıl yüklüyoruz ya da onlara yükleniyormu

unigsm

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2010
1
0
1
56
ben hepsini yaptım oyun kırık makinada ana ekranda çıktı ama oyuna girmiyor cd takın hatası veriyor neden acaba

takato

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2016
1
0
1
Hocam elimde 3.65 sürümlü ps3 var nasıl bir yöntem izlemeliyim? 3.70'den sonra injector işe yaramıyor falan yazıyor internette, sürümüm düşükken güncellemek istemiyorum. Bu sürüm ile oyun yükleyebilir miyim? Bİr de İdps falan alın ileride lazım olur deniyor, nasıl alabilirim idps?

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,445
55,183
113
44
Siteye Git
Hocam elimde 3.65 sürümlü ps3 var nasıl bir yöntem izlemeliyim? 3.70'den sonra injector işe yaramıyor falan yazıyor internette, sürümüm düşükken güncellemek istemiyorum. Bu sürüm ile oyun yükleyebilir miyim? Bİr de İdps falan alın ileride lazım olur deniyor, nasıl alabilirim idps?
3.70 versiona güncelleyebilir ve o şekilde deneyebilirsiniz

İnjector ile çalışan oyun sayısı çok az CFW'li bir makineden transfer yapabilirsen daha uygun olur

inbelen

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2009
74
0
6
45
oyunu bir kere convert yaparsak sonrasında diğer makınalara atmak için her bir oyunu tekrarmı convert yapmamız gerekiyor.
yoksa 1 oyun convert yaptıktan sonra bu oyunu 2 3 ps3 e yukleyebilirmiyiz

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,445
55,183
113
44
Siteye Git
oyunu bir kere convert yaparsak sonrasında diğer makınalara atmak için her bir oyunu tekrarmı convert yapmamız gerekiyor.
yoksa 1 oyun convert yaptıktan sonra bu oyunu 2 3 ps3 e yukleyebilirmiyiz
Convert yaptıkdan sonra sınırsızca yükleme yapabilirsiniz

codboıı

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 12, 2017
2
0
1
internetten deneme amaçlı bir oyun indirdim fakat sadece pkg dosyası indi ne yapmam gerek ? bu sorunu çözdüm fakat make_npdata.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum şimdide ne yapmalıyım

Son düzenleme: