PS3 Türkçe YAMA Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde barbar2 tarafından oluşturulan Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,136 kez görüntülenmiş, 171 yorum ve 264 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Remember Me PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan barbar2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Soulfly2626

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika

Arkadaşlar birkaç gündür bu yama için uğraşıyordum ve test etmeden eklemek istemedim :) Şu an yama sorunsuzdur (4. bölüme kadar oynadım) Bu arada, çeviri bana ait değil, ama birçok çevrilmemiş cümle ve hatayı elimden geldiğince düzeltmeye çalıştım ve PS3 e uygun hale getirdim. Eğer bir hata görürseniz konuya yazın yamayı güncelleyeyim (çeviride ki hatalar dışında)

Remember Me Ps3 Türkçe yama indirmek için aşağıda ki bağlantıya tıklayın..!!

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
Kardeş yükledim şimdi oyundan qtıyor hiç oyuna girmiyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
Kardeş yükledim şimdi oyundan qtıyor hiç oyuna girmiyor

4.46 da irish manager ile denedim.multimandan deniyorsan CD ile dene ve BD ve EX işaretle.irish manager kullanıyorsan eğer sahte CD şeklinde çalıştırması için ayarlamalısın :)

NOT: Arkadaşlar deneyen herkez sonuçları yazarsa diğerlerine de faydaları olur :)

kovboycak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2009
258
28
28
44
4.46 da irish manager ile denedim.multimandan deniyorsan CD ile dene ve BD ve EX işaretle.irish manager kullanıyorsan eğer sahte CD şeklinde çalıştırması için ayarlamalısın :)

NOT: Arkadaşlar deneyen herkez sonuçları yazarsa diğerlerine de faydaları olur :)
Şimdi açtım multimanın son sürümünden mi nedir bazı oyunları bazen ilk seferde açmıyor

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
774
93
antarktika
eline sağlık...
Movies klasöründekileri uyarlamayı unutmuşsun onları aşağıdaki linke ekledim sendeki yamaya eklersen %100 yama olur.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

sağol kardeşim.onu unuttum :)
bende ki movies değişmiş haliydi onun için aklıma gelmedi

şu an yama güncellendi arkadaşlar

Şimdi açtım multimanın son sürümünden mi nedir bazı oyunları bazen ilk seferde açmıyor
irish manageri de yükle istersen.hem multiman a alternatif olur hem oyunları CD siz çalıştırabiliyor :)

Ellerine sağlık kardeş.Daha oyuna siftah yapmamıştım.Çok iyi oldu bu:)
sağol kardeşim.inşAllah Ps3 de daha çok Türkçe oyunlar görürüz :)

Son düzenleme: