PS4 PKG OYUN Resident Evil 5 USA (v1.00) CUSA-04437 FULL PKG 15.3 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde hako tarafından oluşturulan Resident Evil 5 USA (v1.00) CUSA-04437 FULL PKG 15.3 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,298 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Resident Evil 5 USA (v1.00) CUSA-04437 FULL PKG 15.3 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fthysm

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,135
16,434
113
Resident Evil 5 USA (v1.00) CUSA-04437 FULL PKG 15.3 GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 5.0 GB]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Rar : 424 MB]

................ veya ................

[Rar : 424 MB]

[Rar : 15.4 GB]

[Rar : 15.4 GB]

Linkler birbirinin aynıdır/Links are interchangeable
Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 4.55 + HEN : (6.72 GoldHEN v2.3 ile tarafımdan test edilmiştir)
Dil/Seslendirme/Language (Voice) : English
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English-Spanish-French-German-Italian
Çıkış adı/Release name : Resident_Evil_5_PROPER_PS4-PROTOCOL​

Son düzenleme:

lars_alexandersson1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2018
143
56
28
Oyunu ps4 e kurmaya çalıştım 4.50 versiyon istiyor benim ps4 4.05 ne yapacağım peki şimdi boşuna mı indirdim bu oyunu işin ilginç yanı bu oyun 2016 yılında ps4 e çıkmış ona rağmen nasıl oluyor da 4.50 yazılım istiyor kafam karıştı

X-Baskan-X

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 9, 2020
25
7
3
Resident Evil 5 USA (v1.01) CUSA-04437 FULL PKG 15.3 GB

[Rar : 2.0 GB]
[Rar : 1.4 GB]

[Rar : 1.4 GB]

Linkler birbirinin aynıdır/Links are interchangeable
Password : hako
Ripped : Yok/untouched
Firmware : 4.55 + HEN
Dil/Seslendirme/Language (Voice) : English
Menu ve Altyazı/Menu & Subtitles : English-Spanish-French-German-Italian
Çıkış adı/Release name : Resident_Evil_5_PROPER_PS4-PROTOCOL

eyw

Serkan88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2021
149
14
18
Arkadaslar neden tr yama uymuyor bu oyuna yardim edermisinizzz

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,135
16,434
113
@Serkan88 Ben Türkçe yama kullanmıyorum ama eğer yama çalışmıyorsa :

1- Oyun ve yamanın CUSA kodu aynı değildir. Çalışmaz.
2- CUSA kodu aynı olsa bile Türkçe yama hangi kopya için yapılmışsa o kopyayı indirmen gerekir. Yada Duxas yada benzeri bir programla yada manuel olarak uyumlu hale getirip yeniden paketlemen gerekir.
3- Ana oyun bozuktur.
4- Türkçe yama bozuktur.

Benim upload ettiğm kopya PROTOKOL gruba ait kopyadır. Senin Türkçe yama bölümünden indirdiğin kopya aynı CUSA kodlu başka bir kopya ise çalışmaz. Yukarıda yazdığım program ile ana oyun ve yamayı uyumlu hale getirmen gerekir.

YANİ :

Bu durumda ya Türkçe yamanın verildiği sayfadaki ana oyunu da oradan indireceksin yada Aynı CUSA koduna sahip olduğundan Türkçe yamayı benden indirdiğin ana oyuna göre yeniden düzenlemek için aşağıdaki duxa's repackager'i kullanacaksın.

Bu programı çalıştırdığında bilgisayarında o bölümde ana oyun ve türkçe yamanın toplam boyutunun en az 2 katı kadar boş yer olması gerekir. Yoksa hata verir.

Dosyayı indirip açtığında ilk önce Dependencies isimli klasörün içindeki 2 tane programı PC ye kuracaksın. Sonra Duxa's PS4 patch repackager 7.2.18.exe programını PC ye kuracaksın ve çalıştıracaksın.

Sağ Üsteki Browse ye tıklayarak Türkçe yamaya ait pkg dosyasını programa yükleyeceksin (Patch pkg yazan yere)

Sağ Alttaki Browse ye tıklayarak benden indirdiğin ana oyunun pkg dosyasını programa yükleyeceksin (Game pkg yazan yere)

Passcode yazan yere de hepsine sıfır tuşuna basılı tutup sıfır gireceksin. Zaten öyledir. Ve GO tuşuna basacaksın. Sana Yeniden paketlenen pkg dosyasını nereye kaydedeyim diye soracak mesela masaüstünü göster.

İşlem bilgisayarının performansına bağlı olarak zaman alabilir. Bitince sana Türkçe yamanın ana oyun ile uyumlu bir kopyasını masa üstünde verecek.

Daha önce yüklediğin oyunu PS4 ten tamamen kaldır. Temiz kurulum yap. İlk olarak benim ana oyunu , sonra programın sana verdiği Türkçe yamaya ait pkg yı ps4 e kur.

Eğer yine çalışmıyorsa Türkçe yama problemlidir. Yada sen beceremedin. Yada ben anlatamadım. Bu durumda Türkçe yama bölümüne yaz oradan yardım iste. :D

Bu rehberi Aynı CUSA koduna sahip ama farklı ana oyun kopyalarında ANA OYUN ve UPDATE dosyalarını da yeniden paketleyip çalıştırabilirsiniz... Ancak yeni bazı oyunlarda programın güncellenmemesi nedeniyle çalışmıyor. Bazı Yeni oyunlarda bu işlemleri güncellenmiş benzer programlarla yada manuel yöntem ile yapmak gerekiyor.

Son düzenleme:

Serkan88

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2021
149
14
18
ya ben yapamadım yada o hata verıyor abe tsk ettim bilgin içinn kesin ben yapamadımm

manacer21

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2022
53
9
8
@Serkan88 Ben Türkçe yama kullanmıyorum ama eğer yama çalışmıyorsa :

1- Oyun ve yamanın CUSA kodu aynı değildir. Çalışmaz.
2- CUSA kodu aynı olsa bile Türkçe yama hangi kopya için yapılmışsa o kopyayı indirmen gerekir. Yada Duxas PS4 patch repackager 7.2.18 ile yeniden paketlemen gerekir.
3- Ana oyun bozuktur.
4- Türkçe yama bozuktur.

Benim upload ettiğm kopya PROTOKOL gruba ait kopyadır. Senin Türkçe yama bölümünden indirdiğin kopya aynı CUSA kodlu başka bir kopya ise çalışmaz. Yukarıda yazdığım program ile ana oyun ve yamayı uyumlu hale getirmen gerekir.

YANİ :

Bu durumda ya Türkçe yamanın verildiği sayfadaki ana oyunu da oradan indireceksin yada Aynı CUSA koduna sahip olduğundan Türkçe yamayı benden indirdiğin ana oyuna göre yeniden düzenlemek için aşağıdaki duxa's repackager'i kullanacaksın.

Bu programı çalıştırdığında bilgisayarında o bölümde ana oyun ve türkçe yamanın toplam boyutunun en az 2 katı kadar boş yer olması gerekir. Yoksa hata verir.

Dosyayı indirip açtığında ilk önce Dependencies isimli klasörün içindeki 2 tane programı PC ye kuracaksın. Sonra Duxa's PS4 patch repackager 7.2.18.exe programını PC ye kuracaksın ve çalıştıracaksın.

Sağ Üsteki Browse ye tıklayarak Türkçe yamaya ait pkg dosyasını programa yükleyeceksin (Patch pkg yazan yere)

Sağ Alttaki Browse ye tıklayarak benden indirdiğin ana oyunun pkg dosyasını programa yükleyeceksin (Game pkg yazan yere)

Passcode yazan yere de hepsine sıfır tuşuna basılı tutup sıfır gireceksin. Zaten öyledir. Ve GO tuşuna basacaksın. Sana Yeniden paketlenen pkg dosyasını nereye kaydedeyim diye soracak mesela masaüstünü göster.

İşlem bilgisayarının performansına bağlı olarak zaman alabilir. Bitince sana Türkçe yamanın ana oyun ile uyumlu bir kopyasını masa üstünde verecek.

Daha önce yüklediğin oyunu PS4 ten tamamen kaldır. Temiz kurulum yap. İlk olarak benim ana oyunu , sonra programın sana verdiği Türkçe yamaya ait pkg yı ps4 e kur.

Eğer yine çalışmıyorsa Türkçe yama problemlidir. Yada sen beceremedin. Yada ben anlatamadım. Bu durumda Türkçe yama bölümüne yaz oradan yardım iste. :D

Bu rehberi Aynı CUSA koduna sahip ama farklı ana oyun kopyalarında ANA OYUN ve UPDATE dosyalarını da yeniden paketleyip çalıştırabilirsiniz...
anlattığın şekilde yapıyorum ama duxas ta da hata alıyorum bu oyunun 1.01 güncellemesi var sanırım yama onunla uyumlu seriye başladık bu oyunda kaldık yardımcı olabilirsen sevinirim

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,135
16,434
113
Türkçe yama kullanmıyorum. Yama bölümünden yardım istemelisin. Yada yama ile uyumlu oyunu oradan indirmelisin.