-
Öne çıkan konu
Resident Evil: Revelations PS3 Türkçe Yama İndir Çıktı!
Herkese selam mcpsp kullancıları.
Bügün Çevirisi Türkçe Oyun Merkezi, Uyarlaması bana Ait yep yeni bir PS3 türkçe yaması ile karşınızdayım.Yogun bir düzenleme ve test sürecinden sonra yamayı sonunda paylaşabiliyorum.
Yamayı BLES01773 Bölge kodlu oyunda, 1.00 sürümünde test ettim.
Oyunun çevirisi için Türkçe Oyun Merkezi'ne, Araçlar içinde Aluigi & Swuforce'a Herkes adına Teşekkür ediyorum.
Şimdiden Herkese iyi oyunlar.
OYUN HAKKINDA
Oyun aksiyon ve ateş etmekten ziyade sınırlı cephane kaynağı, keşif ve bulmaca çözme temeline oturtulan, önceki orijinal hayatta kalma korku oyunu serilerine geri döner. Oyunun ana hikâyesi Resident Evil 4 ve Resident Evil 5'teki olayların arasında yer alır ve oyun boyunca oyuncunun, serinin ana karakterleri Jill Valentine ve Chris Redfield'ı kontrol etmesine olanak tanır. Ayrıca oyuncuya birinci şahıs nişancı ve üçüncü şahıs nişancı bakış açıları arasında geçiş yapma olanağı sağlar. Oyun, GameRankings'te toplam %83.50 ve Metacritic'te 82/100 puanla eleştirmenleri ve hayranları tarafından iyi karşılanmıştı.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
TÜRKÇE OYUN MERKEZİ
PROGRAMLAMA
YERAYAY
TOOL
ALUIGI
SWUFORCE
PS3 PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: