PS4 Türkçe YAMA Resident Evil Village PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Resident Evil Village PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57,834 kez görüntülenmiş, 1,019 yorum ve 607 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Resident Evil Village PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HusoLee

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,339
29,739
113
Resident Evil Village PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Resident Evil Village PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren SIXTH SENSE ÇEVİRİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yama ile uyumlu olan oyunu hem konuda, hem de arşivin içinde bulabilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Oyunu upload edip paylaşan dorukhan @dorukhan 'a, programlama ve tool için abodora'ya ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village'da daha önce hiç görmediğin bir hayatta kalma korkusu deneyimini yaşa.

Büyük beğeni toplayan Resident Evil 7 biohazard'daki korkunç olaylardan birkaç yıl sonra geçen yepyeni hikaye örgüsü, geçmişteki kabuslarından kurtularak yeni bir yerde huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia ile başlıyor. Birlikte yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha üzerlerine bir trajedi çöker.

ÖZELLİKLER
Birinci Şahıs Aksiyon Oyunu: Oyuncular Ethan Winters'ın rolüne bürünerek bütün yakın mesafeli savaşları ve korkunç kovalamacaları birinci şahıs perspektifinden deneyimler.
Tanıdık Yüzler ve Yeni Düşmanlar: Chris Redfield genellikle Resident Evil serisinin kahramanı olmuştur ancak Resident Evil Village'da daha sinsi amaçların peşinde. Gizemli köyde yaşayan yeni düşmanlar, Ethan'ı amansız bir şekilde avlayacak ve içine düştüğü bu kabusu anlamaya yönelik tüm çabalarına engel olacak.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.

BİLGİLENDİRME
6.72 ve üzeri kullanıcılar da (kırılmış versiyon kullananlar için söylüyorum) bütün yamaları sorunsuz bir şekilde konsollarına yükleyip oyunu türkçe bir şekilde oynayabilirler. Yani 9 versiyonunda da olsanız, yamaları sorunsuz bir şekilde kurup oynayabilirsiniz. :)

KURULUM
Önce indirdiğiniz oyunu, ardından da fix'li ve update dosyalarını da barındıran türkçe yamayı kurunuz.

Yama ile uyumlu olan oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

SIXTH SENSE ÇEVİRİ

TÜRKÇE FONT
SIXTH SENSE ÇEVİRİ

PS4 PROGRAMLAMA
ABODORA

PAK TOOL
ABODORA

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

RESIDENT EVIL VILLAGE - KÖYE GİRİŞ (UZUN TANITIM VİDEOSU)

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
993
2,060
93
yhanova @yhanova nerdesin? Görüyorum ki artık paylaşımlara yetişemiyorsun :D

Üstat paylaşım için şimdiden teşekkürler. Ellerine, emeklerine sağlık.

Üstat, seni fıro @fıro 'nun o özel sorusu ile baş başa bırakyorum. "5.05'e fix çıkacak mı?" :D

Not: Zaten konuda tüm versiyonlarda çalışacağını belirtmişssin. Öyleyse fıro @fıro 'dan 2. soru: "Yamaya update dahil olacak mı?" :D

Son düzenleme:

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2020
1,536
1,487
113
9. Sürümünde çıkacak oyunların bir çoğu 5.05 Fix olacakmış maciras yine yırtık bu arada ellerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,432
2,900
113
yhanova @yhanova nerdesin? Görüyorum ki artık paylaşımlara yetişemiyorsun :D

Üstat paylaşım için şimdiden teşekkürler. Ellerine, emeklerine sağlık.

Üstat, seni fıro @fıro 'nun o özel sorusu ile baş başa bırakyorum. "5.05'e fix çıkacak mı?" :D
Aga 9.00 kırıldı heryer kablo disk felan hanımdan fırça yiyom :)
Assasin indiriyorum daha o bitmedi çok işimiz var maciras @maciras :)

Daha resident e bakamadım bile haci

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
993
2,060
93
9. Sürümünde çıkacak oyunların bir çoğu 5.05 Fix olacakmış maciras yine yırtık bu arada ellerine sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Bizim için sorun yok da artık okuduğum kadarıyla üstat da ( Castellanos @Castellanos ) sürüm yükseltmiyormuş. Desene o da bizden oldu :D

Aga 9.00 kırıldı heryer kablo disk felan hanımdan fırça yiyom :)
Assasin indiriyorum daha o bitmedi çok işimiz var maciras @maciras :)

Daha resident e bakamadım bile haci
Kardeşim şunu asla unutma: Hanımlar her zaman haklıdır! Bunu dediğin sürece fırça yemezsin, aklında olsun :D

Dostum, Sekiro'yu bitirdikten sonra her oyun boş geliyor. O yüzden ben sadece Elden Ring'i indirdim, onunla takılıyorum :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,339
29,739
113
Bizim için sorun yok da artık okuduğum kadarıyla üstat da ( Castellanos @Castellanos ) sürüm yükseltmiyormuş. Desene o da bizden oldu :D

Kardeşim şunu asla unutma: Hanımlar her zaman haklıdır! Bunu dediğin sürece fırça yemezsin, aklında olsun :D

Dostum Sekiro'yu bitirdikten sonra her oyun boş geliyor. O yüzden ben sadece Elden Ring'i indirdim, onunla takılıyorum :)
😂
Bende geçmeyi düşünmüyorum. Zaten fix çıkıyor artık. 9'a gerek yok. Opoisso ve cyber sağolsun 😊
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Far cry 6 içinde bekliyoruz :)
Translate o maalesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Dostum, Sekiro'yu bitirdikten sonra her oyun boş geliyor. O yüzden ben sadece Elden Ring'i indirdim, onunla takılıyorum :)
Sekiro candır :)