Resistance Retribution (PSP) Türkçe

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde McPsp Iso Oyunları kategorisinde enska tarafından oluşturulan Resistance Retribution (PSP) Türkçe başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,473 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı McPsp Iso Oyunları
Konu Başlığı Resistance Retribution (PSP) Türkçe
Konbuyu başlatan enska
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan freeman34

enska

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2017
117
30
28
Uğraşmak istemeyenler veya yapamayanlar için gokoman kardeşimizin (Kendisine çok teşekkür ediyorum) hazırlamış olduğu tr yamayı oyuna gömdüm. indirip yama kurulumuyla uğraşmadan direkt psp veya ps vitanıza atıp türkçe oynayabilirsiniz.
Not: Oyuna girince, Ayarlar = Ses kısmından altyazıyı açmayı unutmayın.

RAR Şifresi: enska

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Nurullahkzlkyaa

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2021
85
62
18
24
Uğraşmak istemeyenler veya yapamayanlar için gokoman kardeşimizin (Kendisine çok teşekkür ediyorum) hazırlamış olduğu tr yamayı oyuna gömdüm. indirip yama kurulumuyla uğraşmadan direkt psp veya ps vitanıza atıp türkçe oynayabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sağ olun.

sevincer7

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 5, 2014
110
18
18
Daha önce türkc altyazılı oynamıştım fakat sadece videolar Türkçe altyazılıydı oyun içi konuşmalar yine İngilizceydi,bu paylaşımdaki altyazılar fullmü

enska

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2017
117
30
28
Daha önce türkc altyazılı oynamıştım fakat sadece videolar Türkçe altyazılıydı oyun içi konuşmalar yine İngilizceydi,bu paylaşımdaki altyazılar fullmü
sağ analog desteği olmadığı için oynamadım ama büyük ihtimal seninkiyle aynıdır. zamanın varsa indirip kontrol edebilirsin

MetinCakir

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 18, 2019
14
9
3

babacım bu oyun süper ya ellerine sağlık 😁