PS3 Türkçe YAMA Rocket League PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Yerayay tarafından oluşturulan Rocket League PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 540 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Rocket League PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Yerayay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kafkef12

Yerayay

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2024
387
728
93
Siteye Git

Rocket League [Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars] PS3 Türkçe Yama İndir

Oyun tarafımca modlanmış ve satır satır türkçeye çevrilmiştir. indirme linkleri kısmında direkt pkg dosyasını bulabilirsiniz. (oyun + yama)
oyuna girdiginizde 1.09 guncellemesini yapmayın.
oyunun online kısmı kapanmış olsada yerel co-op olarak 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz.
Şimdiden iyi oyunlar.

OYUN HAKKINDA
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

PS3 PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

mbimert

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 12, 2025
20
5
3

Rocket League [Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars] PS3 Türkçe Yama İndir

Oyun tarafımca modlanmış ve satır satır türkçeye çevrilmiştir. indirme linkleri kısmında direkt pkg dosyasını bulabilirsiniz.
oyuna girdiginizde 1.09 guncellemesini yapmayın.
oyunun online kısmı kapanmış olsada yerel co-op olarak 4 kişiye kadar oynayabilirsiniz.
Şimdiden iyi oyunlar.

OYUN HAKKINDA
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
YERAYAY

PS3 PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY

[Gizli içerik]
mükemmel

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,555
13,390
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Özür dilerim ama oyun nerde arkadadlsr burda yama var sanirim
Yerayay @Yerayay : oyunu yükledim lisans hatası aldım, baktım oyunun versiyonuna ona göre .rap dosyası indirdim açıldı.

rap dosyasını indirip exdata klasörüne atarsanız oyun lisans istemez