- Nis 28, 2023
- 435
- 443
- 63
-
Öne çıkan konu
Röki PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Röki PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren REWOLD20'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.
Tool için DRAGONZH'ye teşekkürü bir borç bilirim.
OYUN HAKKINDA
Kuzeyin türlü gizemler ve canavarlarla dolu unutulmuş dünyasında kendi serüvenini yazarken sihir ve büyüyü de yeniden keşfet. Cesaretini topla, gizli patikaları bul, kadim bulmacaları çöz ve bu buzlu topraklarda gerçeğe varmak için daha da derinlere dal.
Ailesini kurtarmak için fantastik bir maceraya atılan Tove'e katılıyoruz. Bu macera onu acayip mekanlar ve alelacayip yaratıklarla dolu kayıp halk hikayelerinin çoktan unutulmuş dünyasının derinliklerine götürüyor.
Herkese hitap eden bu modern macera oyununda antik yaban dünyaları keşfet, gizemleri çöz ve aileni kurtar.
BİLGİLENDİRME
Türkçe yama update dosyasına gömülmüştür.
NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
REWOLD20
PS4 TOOL
DRAGONZH
PS4 PORT VE DÜZENLEME
NEIL
OYNANIŞ VİDEOSU
Röki PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren REWOLD20'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.
Tool için DRAGONZH'ye teşekkürü bir borç bilirim.
OYUN HAKKINDA
Kuzeyin türlü gizemler ve canavarlarla dolu unutulmuş dünyasında kendi serüvenini yazarken sihir ve büyüyü de yeniden keşfet. Cesaretini topla, gizli patikaları bul, kadim bulmacaları çöz ve bu buzlu topraklarda gerçeğe varmak için daha da derinlere dal.
Ailesini kurtarmak için fantastik bir maceraya atılan Tove'e katılıyoruz. Bu macera onu acayip mekanlar ve alelacayip yaratıklarla dolu kayıp halk hikayelerinin çoktan unutulmuş dünyasının derinliklerine götürüyor.
Herkese hitap eden bu modern macera oyununda antik yaban dünyaları keşfet, gizemleri çöz ve aileni kurtar.
BİLGİLENDİRME
Türkçe yama update dosyasına gömülmüştür.
NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
REWOLD20
PS4 TOOL
DRAGONZH
PS4 PORT VE DÜZENLEME
NEIL
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Son düzenleme: