PS4 Türkçe YAMA Röki PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Röki PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,285 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Röki PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmtbse

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
435
443
63
Röki PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Röki PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Röki PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Öncelikle oyunu çeviren REWOLD20'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Tool için DRAGONZH'ye teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Kuzeyin türlü gizemler ve canavarlarla dolu unutulmuş dünyasında kendi serüvenini yazarken sihir ve büyüyü de yeniden keşfet. Cesaretini topla, gizli patikaları bul, kadim bulmacaları çöz ve bu buzlu topraklarda gerçeğe varmak için daha da derinlere dal.

Ailesini kurtarmak için fantastik bir maceraya atılan Tove'e katılıyoruz. Bu macera onu acayip mekanlar ve alelacayip yaratıklarla dolu kayıp halk hikayelerinin çoktan unutulmuş dünyasının derinliklerine götürüyor.
Herkese hitap eden bu modern macera oyununda antik yaban dünyaları keşfet, gizemleri çöz ve aileni kurtar.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yama update dosyasına gömülmüştür.

NOT
Türkçe yama bütün kırılmış versiyonlarda sorunsuz çalışmaktadır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

REWOLD20

PS4 TOOL
DRAGONZH

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NEIL

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
397
1,262
93
Hemen GPT'ye sordum 2 kişilik oluyor mu diye, olmuyormuş. :D
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
arayışım devam etmekte.
Bu tür ufak şeyler için direk yapay zeka kullanmak yerine internette araştırmayla cevabını bulabilirsiniz. Dünyamız kıymetli ve gerektiğinde yapay zekayı kullanalım :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
282
208
43
Uzayda
Bu tür ufak şeyler için direk yapay zeka kullanmak yerine internette araştırmayla cevabını bulabilirsiniz. Dünyamız kıymetli ve gerektiğinde yapay zekayı kullanalım :)

Duyarlılığın için teşekkür ediyorum hocam. Benim meslek icabı yapay zeka'dan baya faydalanıyorum. El alışkanlığı oldu diyelim artık. Diğer açılardan yaptığım su, elektrik tasarrufları kendi açımdan baktığımda genele oranla dünyamızın kıymetli kaynaklarına çok daha az zarar verdiğimi düşünüyorum. :)

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,992
52,493
113
Hemen GPT'ye sordum 2 kişilik oluyor mu diye, olmuyormuş. :D
arayışım devam etmekte.
Last of us'a baktım, ama maalesef içerik olarak farklı çıktı, denemedim ve çalışacağını da sanmıyorum ama PS5 psarc dosyasının içeriği ve PS4 psarc dosyasının içeriği aynı değil maalesef.

OneGrandPixel

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
282
208
43
Uzayda
Last of us'a baktım, ama maalesef içerik olarak farklı çıktı, denemedim ve çalışacağını da sanmıyorum ama PS5 psarc dosyasının içeriği ve PS4 psarc dosyasının içeriği aynı değil maalesef.
Daha önce birileri denemiştir illaki aynı olsaydı biri çıkarırdı. O yüzden yok piyasada, dosyaları tek tek bulup eşlemek sonrasında da aynı türe convert etmek gerekir gibi. Oda zaman ve emek ister.

Castellanos

TR YAMA KING (CORÇ)
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,992
52,493
113
Daha önce birileri denemiştir illaki aynı olsaydı biri çıkarırdı. O yüzden yok piyasada, dosyaları tek tek bulup eşlemek sonrasında da aynı türe convert etmek gerekir gibi. Oda zaman ve emek ister.
alperrenkli @alperrenkli abi denemişti.
Binlerce dosya var ve dosya uzantıları belirsiz, yani uzantı olarak dosya adı geçiyor.

Tespit etmek çok zor.