Ryse: Son of Rome - Yeni Trailer

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde ankboy tarafından oluşturulan Ryse: Son of Rome - Yeni Trailer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,308 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Ryse: Son of Rome - Yeni Trailer
Konbuyu başlatan ankboy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan HD-WaTcHeR

redvelvet

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 22, 2008
1,885
354
0
Teşekkürler Ankboy.
Yalnız bir iki gündür dikkat ediyorda YT videolarını ben mi göremiyorum. FF kullanıyorum bu arada.

berkayde

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 23, 2010
800
16
18
bu oyun adama konsol aldırttırır :D
Crytek in oyunu olunca bir bit yenigi ariyo insan. Dusunsene cevat yerli konsollarla pc yarisamaz diyor sonra microsoft parayi basiyor ve xbox one a ozel oyun gelistiriyor. Zaten gow var ps4 de. Xbox one alirsam belki oynarim ama bunun icin almam dead rising 3 ve quantum break icin alirim su an. Halo ve geow u hic sevemedim onlar icin de almam geow u oynasam da halo yu oynamam alirsam gercekten cok abartilmis bir fps 100 yilin en buyuk balonlarindan bence

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
May 21, 2010
799
50
28
43
Crytek in oyunu olunca bir bit yenigi ariyo insan. Dusunsene cevat yerli konsollarla pc yarisamaz diyor sonra microsoft parayi basiyor ve xbox one a ozel oyun gelistiriyor. Zaten gow var ps4 de. Xbox one alirsam belki oynarim ama bunun icin almam dead rising 3 ve quantum break icin alirim su an. Halo ve geow u hic sevemedim onlar icin de almam geow u oynasam da halo yu oynamam alirsam gercekten cok abartilmis bir fps 100 yilin en buyuk balonlarindan bence
Aslında cevat teknik manada söylüyor.Ama Crytek'in sahibi ve başkanı olarak tabiki paraya ihtiyacı var oyun sektörüde en çok konsollarda dönüyor.

Aynı şeyleri zamanında gabe newell de demişti ps3'ü en çok yerden yere vuran oydu ama sonradan orange box'u ps3'e çıkaran ve portal 2 en iyi ps3 de gözükecek diyen oydu.

Fps'nin babası olan john carmack da söyler aynı demeçleri ama rage adlı oyun konsol odaklı hatta ana platformu ps3 olarak geliştirildi diye biliyorum.

Bunlar 3 büyük fps devi adamlar teknik olarak haklılar.Ama iş para kazanmaya gelince mecburen konsollara oyun geliştirmek zorundalar ister multiplatform olsun ister exc :sigara:

Siz yapımcılara bakmayın kim neyden keyif alıyorsa onu oynasın :sigara:

for an angel

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 26, 2010
294
29
28
her ne kadar ps4 alıcak olsamda bu oyun acayip ilgimi çekiyor.tanıdıklardan xboxone alan olurda bu oyunu oynarım.:)