Crytek in oyunu olunca bir bit yenigi ariyo insan. Dusunsene cevat yerli konsollarla pc yarisamaz diyor sonra microsoft parayi basiyor ve xbox one a ozel oyun gelistiriyor. Zaten gow var ps4 de. Xbox one alirsam belki oynarim ama bunun icin almam dead rising 3 ve quantum break icin alirim su an. Halo ve geow u hic sevemedim onlar icin de almam geow u oynasam da halo yu oynamam alirsam gercekten cok abartilmis bir fps 100 yilin en buyuk balonlarindan bence
Aslında cevat teknik manada söylüyor.Ama Crytek'in sahibi ve başkanı olarak tabiki paraya ihtiyacı var oyun sektörüde en çok konsollarda dönüyor.
Aynı şeyleri zamanında gabe newell de demişti ps3'ü en çok yerden yere vuran oydu ama sonradan orange box'u ps3'e çıkaran ve portal 2 en iyi ps3 de gözükecek diyen oydu.
Fps'nin babası olan john carmack da söyler aynı demeçleri ama rage adlı oyun konsol odaklı hatta ana platformu ps3 olarak geliştirildi diye biliyorum.
Bunlar 3 büyük fps devi adamlar teknik olarak haklılar.Ama iş para kazanmaya gelince mecburen konsollara oyun geliştirmek zorundalar ister multiplatform olsun ister exc :sigara:
Siz yapımcılara bakmayın kim neyden keyif alıyorsa onu oynasın :sigara: