S01-F14A…

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan S01-F14A… başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 356 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı S01-F14A…
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babacandır

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
107
12
18
Öncelikle adminler kusura bakmasın doğru bölümü bulamadığım için buraya atıyorum.

Arkadaşlar sıfır hiç açılmamış S01-F14A ile başlayan konsol var. Almak istiyorum fakat şöyle bişey var, ben baktım cihaz 10.20 de ola bilir. Almaya değer mi? Siz olsanız alır mısınız? 10.01 çıksa iyi, ama içinden ne çıkıcağı belli değil.

Benim bildiğim kadarıyla 10.20’ye jailbreak çıkmamış, o yüzden.

resmini alta bırakıyorum, bakıp anlaya bilen varsa bana söylesin rica ederim. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

moment104

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 29, 2024
92
37
18
buradan bakabilirsin
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

S01-X14A 9.60/10.00/10.01/10.20

görünüyor %25 10.20 fiyatı uygunsa al bence beklemeye değer

cnt84

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2021
49
4
8
Öncelikle adminler kusura bakmasın doğru bölümü bulamadığım için buraya atıyorum.

Arkadaşlar sıfır hiç açılmamış S01-F14A ile başlayan konsol var. Almak istiyorum fakat şöyle bişey var, ben baktım cihaz 10.20 de ola bilir. Almaya değer mi? Siz olsanız alır mısınız? 10.01 çıksa iyi, ama içinden ne çıkıcağı belli değil.

Benim bildiğim kadarıyla 10.20’ye jailbreak çıkmamış, o yüzden.

resmini alta bırakıyorum, bakıp anlaya bilen varsa bana söylesin rica ederim. Teşekkürler.
ne kadara aldın hocam ve nerden satın aldın. Kaç versiyon çıktı? cihaz pro sanırım

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
107
12
18
Hocam merhaba.
Pro sıfır cihaz için ilk açılışta internet bağlantısı istiyor mu?
Yoksa direkt düşük sürüm ise jb yapabiliyor muyuz?
İlk açılışta wifi bağlantısı istiyor fakat skip edip geçe bilirsin. Geçtikten sonra backup dosya alıyorsun, sonra sitede verilmiş olan backupla kendi backup dosyanı değiştiriyorsun, sonra da recovery yapıp geri yüklüyorsun jailbreak olmuş oluyor