Sega Mega Drive II Hitleri + GensPlus Emulatör + Özel Mortal Kombat Serisi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sega Emulation kategorisinde Refleton tarafından oluşturulan Sega Mega Drive II Hitleri + GensPlus Emulatör + Özel Mortal Kombat Serisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,359 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sega Emulation
Konu Başlığı Sega Mega Drive II Hitleri + GensPlus Emulatör + Özel Mortal Kombat Serisi
Konbuyu başlatan Refleton
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatihs55

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
Helal olsun kardeşim.Kasetli ateriden sonra bu Segadan almıştım.Motor yarışı vardı.Hem yarışıyorduk hemde rakiplere tekme,tokat,zincir ne varsa vuruyorduk.Tekkenle beraber ençok oynadığım oyundu.Gelde indirme yav bunu şimdi:(:alkis:

antu69

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 18, 2010
201
54
28
40
arkadaş pasportta sorun mu var ellede yazıyorum olmuyor bilgi verirmisin

Sümüklü Ejder

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2008
442
1
18
51
Helal olsun kardeşim.Kasetli ateriden sonra bu Segadan almıştım.Motor yarışı vardı.Hem yarışıyorduk hemde rakiplere tekme,tokat,zincir ne varsa vuruyorduk.Tekkenle beraber ençok oynadığım oyundu.Gelde indirme yav bunu şimdi:(:alkis:
Evet Road Rash güzel oyundur. Evde içerisinde Sega MegaDrive konsolu barındıran VCD var. 571 adet Sega oyunu tek CD'de. Bizim ufaklıkla sık sık oynuyoruz:tmzyn: Gerçi joystikler artık su koyvermeye başladı. Tamir etmek de fayda etmiyor. Orjinal Mega Drive joystiği de bulamadım:(

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
arkadaş pasportta sorun mu var ellede yazıyorum olmuyor bilgi verirmisin
Rar Şifresi:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
dur arkadaşım...

Evet Road Rash güzel oyundur. Evde içerisinde Sega MegaDrive konsolu barındıran VCD var. 571 adet Sega oyunu tek CD'de. Bizim ufaklıkla sık sık oynuyoruz:tmzyn: Gerçi joystikler artık su koyvermeye başladı. Tamir etmek de fayda etmiyor. Orjinal Mega Drive joystiği de bulamadım:(
Saga joystik uzerine joystik tanımam, pc için olanını bulsam pc ye bile alırım...

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
Azmı Oynadık 6 Tuşlu josystik ile UMK ne günlerdi koca tv de arcade gibi haz alırdım 2.oyunumda daime sonic olmuştur :D o zamanlar zar zor çıkan oyun dergilerine bakar iç geçirirdik şimdi 4 bir yanımız oyun :D Tekrar Paylaşım İçin Sagol Adamım Segadaki çogu oyunu bitirdim ama bunun shadowdancer 4-3 boss'unu Bir Türlü Yenemedim zayıf noktasını bulamadım deli etti :D

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
Azmı Oynadık 6 Tuşlu josystik ile UMK ne günlerdi koca tv de arcade gibi haz alırdım 2.oyunumda daime sonic olmuştur :D o zamanlar zar zor çıkan oyun dergilerine bakar iç geçirirdik şimdi 4 bir yanımız oyun :D Tekrar Paylaşım İçin Sagol Adamım Segadaki çogu oyunu bitirdim ama bunun shadowdancer 4-3 boss'unu Bir Türlü Yenemedim zayıf noktasını bulamadım deli etti :D
Benim de her zaman en iyi Sega oyunum UMK3 olmuştur...
Shadow Dancer'in Mega Drive versiyonu ise bence arcade versiyonundan daha güzel ve ben pek çok kes bitirdiğimi hatırlıyorum:D

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,506
48
48
39
Siteye Git
Benim de her zaman en iyi Sega oyunum UMK3 olmuştur...
Shadow Dancer'in Mega Drive versiyonu ise bence arcade versiyonundan daha güzel ve ben pek çok kes bitirdiğimi hatırlıyorum:D
resim koymama gerek yok o zaman bu yuvarlak yanan bir halka var içinde 3-4 kafa heralde belli bir süre döndükten sonra ateş püskürüyor biz bunun neresine vuracagız mantıken kafa diyorum ama bir türlü 1 nebze gücü gitmiyor :D nasıl geçecez