- Şub 19, 2019
- 1,384
- 31,087
- 113
Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Sevgili mcpsp üyeleri, Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren FRANKCHESTEIN ve ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. PC yaması normalde çalışıyordu, fakat yamayı denediğim zaman tuş kısımlarında farklılık ve birkaç yerde kod görünce, oyunu çeviren ekibin liderinden yardım istedim. Sağ olsun o da yardımcı olmaya çalıştı bu konuda. Dosyaları açan aracı Ekey ve JKAnderson nickli yabancı arkadaşlarımızdan temin ettikten sonra, PC ve PS4 dosyalarını karşılaştıp sorunlu olarak gördüğüm 7 dosyayı ps4 dosyalarına yeniden port ettim. 30 dosya da ise bir sorun ile karşılaşmadım. Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşivin içine ekledim, indirebilirsiniz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim.
Yamanın çıkmasında emeği olan herkese tekrardan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Oyunu upload edip paylaşan
@dorukhan
'a ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Oyunu buradan
Yamayı üzerine kurmanız yeterli olacaktır.
NOT
Türkçe yamanın patch dosyası, 5.05 ve 6.72 sürümlerine göre düzenlenmiştir. Yamayı 5.05 sürümünde test eden
@thisrock84
'e teşekkürlerimi sunuyorum 
PROJE SAHİBİ
frankchestein
ÇEVİRMENLER
frankchestein
istemsizturuncgil
mike4peace
TOOL
JKAnderson
TEKNİK DESTEK
KarapathiaN
Ekey
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
5.05 Fix
ThisRock
OYNANIŞ VİDEOSU

Sevgili mcpsp üyeleri, Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren FRANKCHESTEIN ve ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. PC yaması normalde çalışıyordu, fakat yamayı denediğim zaman tuş kısımlarında farklılık ve birkaç yerde kod görünce, oyunu çeviren ekibin liderinden yardım istedim. Sağ olsun o da yardımcı olmaya çalıştı bu konuda. Dosyaları açan aracı Ekey ve JKAnderson nickli yabancı arkadaşlarımızdan temin ettikten sonra, PC ve PS4 dosyalarını karşılaştıp sorunlu olarak gördüğüm 7 dosyayı ps4 dosyalarına yeniden port ettim. 30 dosya da ise bir sorun ile karşılaşmadım. Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşivin içine ekledim, indirebilirsiniz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim.
Yamanın çıkmasında emeği olan herkese tekrardan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Oyunu upload edip paylaşan

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
indirdiyseniz, oyunu tekrardan indirmenize gerek yoktur. NOT
Türkçe yamanın patch dosyası, 5.05 ve 6.72 sürümlerine göre düzenlenmiştir. Yamayı 5.05 sürümünde test eden

PROJE SAHİBİ
frankchestein
ÇEVİRMENLER
frankchestein
istemsizturuncgil
mike4peace
TOOL
JKAnderson
TEKNİK DESTEK
KarapathiaN
Ekey
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ÇAĞ
5.05 Fix
ThisRock
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: