PS4 Türkçe YAMA Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40,246 kez görüntülenmiş, 817 yorum ve 526 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan derdeer

toprak.trk

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eyl 29, 2024
7
1
1
Sekiro: Shadows Die Twice PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Sevgili mcpsp üyeleri, Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren FRANKCHESTEIN ve ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. PC yaması normalde çalışıyordu, fakat yamayı denediğim zaman tuş kısımlarında farklılık ve birkaç yerde kod görünce, oyunu çeviren ekibin liderinden yardım istedim. Sağ olsun o da yardımcı olmaya çalıştı bu konuda. Dosyaları açan aracı Ekey ve JKAnderson nickli yabancı arkadaşlarımızdan temin ettikten sonra, PC ve PS4 dosyalarını karşılaştıp sorunlu olarak gördüğüm 7 dosyayı ps4 dosyalarına yeniden port ettim. 30 dosya da ise bir sorun ile karşılaşmadım. Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşivin içine ekledim, indirebilirsiniz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Yamanın çıkmasında emeği olan herkese tekrardan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Oyunu upload edip paylaşan dorukhan @dorukhan
'a ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirdiyseniz, oyunu tekrardan indirmenize gerek yoktur. :) Yamayı üzerine kurmanız yeterli olacaktır.

NOT
Türkçe yamanın patch dosyası, 5.05 ve 6.72 sürümlerine göre düzenlenmiştir. Yamayı 5.05 sürümünde test eden thisrock84 @thisrock84 'e teşekkürlerimi sunuyorum :)

PROJE SAHİBİ
frankchestein

ÇEVİRMENLER
frankchestein
istemsizturuncgil
mike4peace

TOOL
JKAnderson

TEKNİK DESTEK
KarapathiaN
Ekey

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ÇAĞ

5.05 Fix
ThisRock

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
yamayı kuruyorum ama oyunda herhangi bir değişiklik olmuyor

omerk88

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 6, 2022
28
0
6

Sevgili mcpsp üyeleri, Sekiro Shadows Die Twice PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren FRANKCHESTEIN ve ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. PC yaması normalde çalışıyordu, fakat yamayı denediğim zaman tuş kısımlarında farklılık ve birkaç yerde kod görünce, oyunu çeviren ekibin liderinden yardım istedim. Sağ olsun o da yardımcı olmaya çalıştı bu konuda. Dosyaları açan aracı Ekey ve JKAnderson nickli yabancı arkadaşlarımızdan temin ettikten sonra, PC ve PS4 dosyalarını karşılaştıp sorunlu olarak gördüğüm 7 dosyayı ps4 dosyalarına yeniden port ettim. 30 dosya da ise bir sorun ile karşılaşmadım. Yama ile uyumlu olan oyun linkini de arşivin içine ekledim, indirebilirsiniz. Yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Yamanın çıkmasında emeği olan herkese tekrardan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

'a ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
indirdiyseniz, oyunu tekrardan indirmenize gerek yoktur. :) Yamayı üzerine kurmanız yeterli olacaktır.

NOT
Türkçe yamanın patch dosyası, 5.05 ve 6.72 sürümlerine göre düzenlenmiştir. Yamayı 5.05 sürümünde test eden thisrock84 @thisrock84 'e teşekkürlerimi sunuyorum :)

PROJE SAHİBİ
frankchestein

ÇEVİRMENLER
frankchestein
istemsizturuncgil
mike4peace

TOOL
JKAnderson

TEKNİK DESTEK
KarapathiaN
Ekey

PS4 PORT VE DÜZENLEME

ÇAĞ

5.05 Fix
ThisRock

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Teşekkürler

iammqmi

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 5, 2025
12
2
3

Oyunu buradan

NOT

PROJE SAHİBİ
frankchestein

ÇEVİRMENLER
frankchestein
istemsizturuncgil
mike4peace

TOOL
JKAnderson

TEKNİK DESTEK
KarapathiaN
Ekey

PS4 PORT VE DÜZENLEME