SGK Team 4.31 CFW v3.2 Final Sürümü Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan SGK Team 4.31 CFW v3.2 Final Sürümü Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,516 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı SGK Team 4.31 CFW v3.2 Final Sürümü Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,440
55,097
113
44
Siteye Git
[DM]xvu1lu_4-31-sgk-cfw-mctuna_videogames#.UMe_IDNFbN0[/DM]

YENİLİKLER
PSN Access
XMBSGK + package added
Lv1 Lv2 and recompiled.
Patched Peek & POKE
Coldboot replaced
Replaced Theme
More fixes ...
The data games, save and trophy and finally given it was removed PSVita the xmb and added XMBSGK + or
Added app / home package by Rogero
Added video file management
Adding music file management
Added file photo management

Adı daha önce sıkca duyulmasada Team SGK bir kaç tane CFW yayımlamıştı, 3.55 CFW ile SGK CFW'leri 4.31 CFW ile devam etmekte

İlk çıkartmış oldukları 4.30 CFW tam bir hayal kırıklığı olsada Final sürümünde bunu çözmüşler

SGK Team 4.31 CFW yüklemek isteyenler öncelikle PS3 konsollarının versionlarını 3.55 OFW'ye çekip yüklesinler

Aşağıdaki linkte olan yöntem 4.30 CFW kullanıcılarının versionlarını 3.55 OFW'ye düşürmelerine yardımcı olacaktır

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

SGK Team CEX 4.31 v3.02 MD5: dd50aa9a3110f349202ca3412922d4a6

NOT: YÜKLEME ESNASINDA OLUŞACAK BİR SORUNDAN DOLAYI SORUMLULUK SİZE AİTTİR

boolidge

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 31, 2011
67
1
8
37
Deneyip test ettiniz mi ? Stabilite ve kullanış nasıl ? Rogero 2.3'ten iyi mi ?

ercan_33

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 13, 2010
26
0
1
49
türkce varmi birde 4.31 oyunlari bunla oynuyabilecekmiyiz

Bump: acaba bize ne gibi yarar sagliyacak

notropil

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 28, 2012
18
4
3
@mctuna

bu eklediğin linkteki dosya ne işe yarıyor açıklama yaparmısın lütfen saygılar.

Not: birde multiman 4.14 kurup son update 4.15 yaptınmı sorun varmı ?

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
52
28
84
psvita seçmelerini kaldırmışlar vitası olan için kötü :D

Running_Scared

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 5, 2011
4
0
1
37
Kolay gelsin hocam benim cihazım da şuan 4.30 e3 cfw bulunmakta cihazımın hdd yüksetlemek istiyorumda. Şuan 250 gb var ben 1 tb takmak istiyorum adım adım hangi işlemleri yapmam lazım acaba ? HDD'yi taktıktan sonra 4.31 bu fw yi yüklemek istiyorumda hocam kafaya göre yanlış bişey yapmak istemiyorumda :)

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,440
55,097
113
44
Siteye Git
Kolay gelsin hocam benim cihazım da şuan 4.30 e3 cfw bulunmakta cihazımın hdd yüksetlemek istiyorumda. Şuan 250 gb var ben 1 tb takmak istiyorum adım adım hangi işlemleri yapmam lazım acaba ? HDD'yi taktıktan sonra 4.31 bu fw yi yüklemek istiyorumda hocam kafaya göre yanlış bişey yapmak istemiyorumda :)
HDD'yi değiştirdikten sonra yeniden E3 4.30 yüklemeniz yeterlidir