SGK Team 4.40 CFW Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde dead_space tarafından oluşturulan SGK Team 4.40 CFW Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,126 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı SGK Team 4.40 CFW Çıktı
Konbuyu başlatan dead_space
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan WoLkN07

dead_space

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2011
645
314
63
41
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Merhaba Arkadaslar SGK Team yeni CFW leri ile yine karşımızda.Bildiğiniz Gibi SGK Teamda Rebug CFW de Olduğu Gibi Stabilize olma konusunda büyük bir ilerleme kaydetmiş durumda.Rebug CFW mantığı ile çalışması SGK Team 4.40 CFW nin Stabil Bir CFW olduğunu Gösteriyor.

Bu arada 4.40 CFW olarak ünvanını elinde bulunduruyor.Yani 4.40 Spoof desteği yerine direkt olarak 4.40 CFW olarak karşımıza çıkıyor. Sony nin Son güncellemesi ile karşımızda.Sözümü Kısa Kesip Sizlere Detaylarını ve kurulumunu anlatmak istiyorum Buyrun....

SKG TEAM 4.40 CFW Lİnki :

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

SKG TEam 4.40 CFW için Detaylı Bir Video Linki :

Changelog:

•Adding toolbox function Rebug
•Adding fashion in 4.40 Rebug DEX FUNCTIONAL via toolbox
•Added debug menu in the menu setting in Rebug mode via toolbox
•Adding fake save data owner FUNCTIONAL
•On replacement by new icon by icon Hackxell
•Complete overhaul of the cose of cfw for copied!!
•optimization of loading games
•Added retré lisence pkg psn not need it reactpsn
(sertaint ps1 ps2 as pkg psn reactpsn and toujour required)
(ps3 pkg saint row the third as an error is 80010009 and reactpsn toujour required)
(the advance)
•Added patch Cinavia
•Added compatibility with reactpsn
•Added fix dualshock
•BD Emulation compatibile with Multiman
(in a game and Multiman celectionné apuyé Care The key option games von aparaitre enabled the USB emulation patch BD) good games
•audio replacement coldboot
•Added 4.40 Core OS compler
•Added self and all SPRX 4.40
•QA flag enabled

To set the debug menu in normal mode setting on the xmb then went parameter has made networks and (L2 L1 L3 R1 R2 BELIEVE THE BOTTOM OF THE DIRECTIONAL)
Checkoff pup can be used to downgrade with E3 flasher or progskeet

Installation:

•installable on all cfw 3.55 4.21 4.30 4.31 and 4.40
•Still have the qa flag enabled and system update debug ON
•Copy the pup in your usb key in PS3/UPDATE
•from the XMB (cfw4.40 cfw4.31-cfw4.30-cfw421-cfw3.55)
•a system update
•update from supor storage

Arkadaslar PS2 Manager Desteği Bulunmakda ve Ayrıca Tüm CFW ler Üzerine Direkt Olarak Kurabilirsiniz.CFW ile ilgili Bir Tercüme Eklemiyorum Sizlere Bu CFW ye ışık Tutacak Bir Video Ekliyorum.Eğer İllada Bilgi İsteyenler Olursa Yardımcı Olurum Türkçe Tercüme Konusunda...

Emeğe Karşılık Teşekkür Etsenizde Etmesenizde Sağolun Şimdiden.Tarafımca Denenmiştir ve Sorunsuzdur Arkadaslar..​

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
883
113
39
PSLAND:)
Tesekkurler kardes.Peki rebug 4.40 cfw nezaman cikar varmi bi istihbarat:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

TR4J3D1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2012
414
31
28
rogero mu bu mu bide rogero 1.03 üstüne direk yüklenir mi?

nisan25

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2012
5
0
1
32
Arkadaşlar ben yeni ps3 super slim 12gb aldım aldığımda 4.30 olan sürümü güncelleyip 4.40 yaptım şimdi 4.40 cfw yüklemeye çalışıyorum fakat %76 da bir hata alıyorum hata kodu 8002F957 data in corrupted gibi birşey söylüyor.Sebebi nedir çözümünü bilen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim..

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,002
374
83
40
Arkadaşlar ben yeni ps3 super slim 12gb aldım aldığımda 4.30 olan sürümü güncelleyip 4.40 yaptım şimdi 4.40 cfw yüklemeye çalışıyorum fakat %76 da bir hata alıyorum hata kodu 8002F957 data in corrupted gibi birşey söylüyor.Sebebi nedir çözümünü bilen varmı acaba şimdiden teşekkür ederim..
Malesef elindeki konsola CFW yükleyemezsin.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
342
71
28
ps2 ve ps1 oyunlarını oynamak için ne yapmak gerekiyor.
ayrıca iso dosyalarını gamez kısmına mı yoksa ayrı bir klasöre mi atacağız?

Bump: ps2 ve ps1 oyunlarını oynamak için ne yapmak gerekiyor.
ayrıca iso dosyalarını gamez kısmına mı yoksa ayrı bir klasöre mi atacağız?

nisan25

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2012
5
0
1
32
Malesef elindeki konsola CFW yükleyemezsin.
kıramamamın sebebi 4.40 ofw oldugunu için mi yani 4.40 ofw yüklü oldugu için 4.40 cfw yi update olarak tanımıyor o yüzden üzerine yazmıyor diye tahmin ediyorum bilmiyorum sebebi bu mu dur ama ?

Bump: bide eğer buysa bi sonraki versiyon ne zaman cıkacak bi bilginiz vamı bu konuda

han412

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
210
20
18
kıramamamın sebebi 4.40 ofw oldugunu için mi yani 4.40 ofw yüklü oldugu için 4.40 cfw yi update olarak tanımıyor o yüzden üzerine yazmıyor diye tahmin ediyorum bilmiyorum sebebi bu mu dur ama ?

Bump: bide eğer buysa bi sonraki versiyon ne zaman cıkacak bi bilginiz vamı bu konuda
Sevgili Kardeşim 4000 Serisi Aldığın makina Henüz CWF ile kırılabilir Kopya Oyun oynayabilir durumda Değil ortalama Süresini bilmiyorum Ama Cobra Ode çip ile işiniz olacaktır ... 12 Gb pek işinizi görmez ama eğer yükseltilebiliyorsa o zaman kopya oyun keyfini Çıkarabilirsiniz...
Takip Etmekten Vazgeçmeyin..