- Eki 18, 2010
- 600
- 10,861
- 93
- 53
-
Öne çıkan konu
Shadow Warrior 3 Digital Deluxe Edition PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Türkçe çevirisi ve Düzenlemesi tamamen bana ait (ALPERRENKLI) olan Shadow Warrior 3 Digital Deluxe Edition PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.
Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.
BİLGİLENDİRME
Türkçe yama tüm PPSA kodlu oyunlarla uyumludur.
OYUN HAKKINDA
Shadow Warrior 3 Definitive Edition'da efsanevi bir Japon diyarında Yüksek hızlı silahlı mücadele, keskin silahlarla dolu yakın dövüş unsurları ve muhteşem serbest koşu hareket sisteminin olağanüstü birleşiminin tadını çıkar. Hayatta Kalma Modunda, Yeni Oyun+ modunda ve Ekstrem Zorluk Modunda savaş becerilerini test et. O EJDERHAYA DA DİKKAT ET!
Yenilmiş şogun Lo Wang ve eski düşmanı Orochi Zilla, kanlı ve sıra dışı FPS serisinin son oyunu Shadow Warrior 3'te geri dönüyor. Lo Wang'in istemeden ebedi hapishanesinden serbest bıraktığı kadim bir ejderhayı tekrar yakalamak için amansız bir göreve atıl, çok çeşitli kılıç ve mermilerden oluşan dinamik cephaneni kullanarak iblislerle dolu, parçalanmış, istila edilmiş bir diyarda yolculuğa çık.
NOT
Türkçe yama tüm kırılmış versiyonlarında sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLI
PS5 TOOL
SWUFORCE
PANZI
PS5 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLI
OYNANIŞ VİDEOSU
Türkçe çevirisi ve Düzenlemesi tamamen bana ait (ALPERRENKLI) olan Shadow Warrior 3 Digital Deluxe Edition PS5 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.
Tool için SWUFORCE'ye ve PANZI'ye teşekkürü bir borç bilirim.
BİLGİLENDİRME
Türkçe yama tüm PPSA kodlu oyunlarla uyumludur.
OYUN HAKKINDA
Shadow Warrior 3 Definitive Edition'da efsanevi bir Japon diyarında Yüksek hızlı silahlı mücadele, keskin silahlarla dolu yakın dövüş unsurları ve muhteşem serbest koşu hareket sisteminin olağanüstü birleşiminin tadını çıkar. Hayatta Kalma Modunda, Yeni Oyun+ modunda ve Ekstrem Zorluk Modunda savaş becerilerini test et. O EJDERHAYA DA DİKKAT ET!
Yenilmiş şogun Lo Wang ve eski düşmanı Orochi Zilla, kanlı ve sıra dışı FPS serisinin son oyunu Shadow Warrior 3'te geri dönüyor. Lo Wang'in istemeden ebedi hapishanesinden serbest bıraktığı kadim bir ejderhayı tekrar yakalamak için amansız bir göreve atıl, çok çeşitli kılıç ve mermilerden oluşan dinamik cephaneni kullanarak iblislerle dolu, parçalanmış, istila edilmiş bir diyarda yolculuğa çık.
NOT
Türkçe yama tüm kırılmış versiyonlarında sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
ALPERRENKLI
PS5 TOOL
SWUFORCE
PANZI
PS5 PORT VE DÜZENLEME
ALPERRENKLI
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Moderatör tarafında düzenlendi: