PS4 Türkçe YAMA Sid Meier's Civilization VI PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bayraktutan tarafından oluşturulan Sid Meier's Civilization VI PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,575 kez görüntülenmiş, 153 yorum ve 88 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Sid Meier's Civilization VI PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bayraktutan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hictru

bayraktutan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 6, 2018
376
923
93
27

Sevgili mcpsp üyeleri, Sid Meier's Civilization VI PS4 oyununu türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren Anonymous Çeviri Ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Arşivin içine oyun linki de eklenmiştir, indirebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Oyunu upload edip paylaşan dorukhan @dorukhan 'a ve 5.05 için fix dosyası hazırlayan thisrock84 @thisrock84 'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :)

NOT
Türkçe yamanın patch dosyası, 5.05 ve 6.72 sürümlerine göre düzenlenmiştir. Bu arada yamanın çeviri oranı %90'dır:)

FEREX28 ile ilgili açmış olduğumuz konuyu okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Proje Yöneticisi
Kaan AKYILDIZ (Blogkaan)

Çevirmenler
Ahmet Mert DİNÇER
Ali Burak TOPRAK
Arif DAMAR
Burak Alperen ÜNSAL
Burak KURUPINAR
Cemre DELİKLİTAŞ
Cenk ÇETİN
Elif KÜÇÜKBAYRAKTAR
Emircan BOZKAYA
Görkem GENGSİ
Kaan AKYILDIZ
Melih TELLİ
Metehan ÖRTEN
Özge MUTLU
Özgüray CAVLAK
Simay GİRGİN
Yasin ASLAN

Programlama
Abdulsamet YILDIRIM

PS4 Port ve Düzenleme

bayraktutan

5.05 FIX
ThisRock

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,268
22,622
113
Bu kadar çabuk yamanın gelmesini beklemiyordum hocam Ellerinize emeğinize sağlık :)
Nazar değmesin :) bayraktutan @bayraktutan ve vigura @vigura arkadaşlarımız çok iyi gidiyor maşallah :)