PS4 Türkçe YAMA Silent Hill 1 (PS1 & PS4) Türkçe İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde lubuoguz tarafından oluşturulan Silent Hill 1 (PS1 & PS4) Türkçe İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 948 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Silent Hill 1 (PS1 & PS4) Türkçe İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan lubuoguz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serdarkagan

lubuoguz

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Mar 30, 2015
33
40
18
Siteye Git
Silent Hill 1 (PS1 & PS4) Türkçe İndir (ÇIKTI)

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir mcpsp üyesiyim. İlk konum bu güne nasip oldu. Umarım forum kurallarına karşı bir hatam olmaz.

Silent Hill 1'in türkçe PS1 için vardı ve ISO formatındaydı. Oyunumuzun çevirisi zamanında "BURAK YÜCEL" tarafından yapıldı, verdiği emek, gösterdiği azim için ona ne kadar teşekkür etsek azdır. PS1 için yapılan Silent Hill 1 oyununu, program ile pkg formatına dönüştürdüm, cover ekledim ve PS4 için kuruluma hazır hale getirdim. Sizin yapmanız gereken linke tıklayıp dosyayı indirmek ve exploit li bir PS4'e kurulum yapmak. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dilerim :)

Videolu kurulum rehberi için videoyu izleyebilirsiniz;

TÜRKÇE ÇEVİRİ
BURAK YÜCEL

PKG FORMATINA ÇEVİRME VE HAZIR HALE GETİRME
LUBUOĞUZ

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hamza Miller

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 24, 2023
190
45
28
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir mcpsp üyesiyim. İlk konum bu güne nasip oldu. Umarım forum kurallarına karşı bir hatam olmaz.

[IMG alt="cover.png"]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Silent Hill 1 TR versiyonu PS1 için vardı ve ISO formatındaydı. Oyunumuzun çevirisi zamanında "Burak Yücel" tarafından yapıldı, verdiği emek, gösterdiği azim için ona ne kadar teşekkür etsek azdır. PS1 için yapılan Silent Hill 1 oyununu program ile pkg formatına dönüştürdüm, cover ekledim ve PS4 için kuruluma hazır hale getirdim. Sizin yapmanız gereken linke tıklayıp dosyayı indirmek ve exploit li bir PS4'e kurulum yapmak.

Videolu kurulum rehberi için videoyu izleyebilirsiniz;

[Gizli içerik]
Mukkemel