Xbox 360 Türkçe Yama Silent Hill Downpour XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Silent Hill Downpour XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,653 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Silent Hill Downpour XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113
Silent Hill Downpour XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Silent Hill Downpour XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Silent Hill Downpour XBOX360 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle çeviride bana yardımcı olan thisrock84 @thisrock84 'e ve Merve Erdener'e buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Konuda yama kurulumu ile alakalı gerekli açıklamalar yapılmıştır. Bu yüzden konudaki kurulum bölümünü okumanızı ve işlemleri ona göre yapmanızı tavsiye ederim.

Tool için
RENGARENG'e, aracı benimle paylaşan EMRE'ye, oyunu test eden ve oynanış videosunu çeken. asddfgh @asddfgh 'ye, yardımları için The Darkness TR @The Darkness TR ve James_Sunderland @James_Sunderland 'e teşekkürü bir borç bilirim.

BİLGİLENDİRME
Mahkûmların aktarılma sahnesi maalesef ingilizcedir. Onun dışında geriye kalan tüm kısımlar %100 Türkçe'dir.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KURULUM BÖLÜMÜNÜ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ SPOYLER SEKMESİNE TIKLA
Türkçe yamanın içinden çıkan SHGame isimli klasörü kopyalayın ve bulunduğu dizine atın.

XENIA emulatöründe de aynı işlemi yapabilirsiniz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyunun seçenekler bölümünden, Alt yazıları, Eylemleri, İpuçlarını ve Etkileşimleri açmayı unutmayın.

Alt yazılar - Evet
Eylem (Önemli) - Evet
İpuçları (Önemli) - Evet
Etkileşim (Önemli) - Evet

Bu şekilde olacak :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bulmaca Zorluğu: Kolay - Oyun Zorluğu: Kolay modlarını seçebilirsiniz. Bu modda 13 yan görev bulunuyor. (Bu modu seçmenizi tavsiye ediyorum :))

Bulmaca Zorluğu: Normal - Oyun Zorluğu: Normal modlarını seçebilirsiniz. Bu modda da aynı şekilde 13 yan görev bulunuyor.

Bulmaca Zorluğu: Zor - Oyun Zorluğu: Zor - Bu modu seçerseniz, karşınıza çok nadir görevler çıkacak. Yani Kolay ve Normal modlarda gözüken ve yapmanız gereken görevlerin çoğu ekranda gözükmeyecek. Etkileşimli nesneler ve ipuçları da aynı şekilde. Zor modun amacı bu. Bunun dışında, zor modda 14 yan görev bulunuyor ve o fazladan olan yan görevde de geçmiş oyunlara ait 7 objeyi buluyorsunuz. İşte Kanlı Tavşan objesi, Radyo, Kolye falan. Bu modu oynamaya gerek yok yani :)

Türkçe Yama BLUS30565 ve BLES01446 sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

Herkese keyifli oyunlar dileriz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÜRKÇE ÇEVİRİ
CASTELLANOS
M. ERDENER
THISROCK

TOOL
RENGARENG

XBOX360 TEST
ASDDFGH

XBOX360 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

asddfgh

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
511
172
43
Castellanos @Castellanos çok iyi oldu çok sevindim eline emeğine sağlık hem xbox360 hem de ps3 emulatorü 1080p ayarlayınca remastred olmuş gibi oluyor ikiside stabil olarak çok çok gelişmiş iki emuulatorde bu kadar geliştiğini tahmin edemiyordum yani oynayanların son sistem pclerle rtx4080-4090-5080 gibi sistemlerle oynuyor sanıyordum ama gtx1650 ile 1080p performansı çok iyi hatta tvye bağlayıp 4k performansı da nasıl olur merak etmiyor da değilim 😅

Castellanos @Castellanos yaptığın yamalar verdiğin emekler gerçekten çok kıymetli çok değerli burada yama paylaşan uğraşan herkes de öyle bu işi gönüllülük esasında yapılması zaten gerçekten paha biçilmez de yapıyor ve benim için bir eser sonraki oyuncular için iz bırakıyor tekrardan bu işlere emek veren herkese ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum.
Castellanos @Castellanos alperrenkli @alperrenkli Yerayay @Yerayay arif02 @arif02 portagas @portagas thisrock84 @thisrock84 Meteora* @Meteora* OyunDelisiyim @OyunDelisiyim kexepas @kexepas zartzurt456 @zartzurt456 keremec @keremec eeerrrriiik @eeerrrriiik nucleusxx @nucleusxx dinolordum @dinolordum vigura @vigura Team NINJA @Team NINJA ridw0n @ridw0n lubuoguz @lubuoguz @yusuf2020 bluetooth1905 @bluetooth1905 bayraktutan @bayraktutan @DesBurak @esturgi @monemu Sayqho @Sayqho @alpilkay ufukasia @ufukasia @barbar2 @Hasır Şapka enska @enska haski10 @haski10 ve daha yazamadığım yama ile uğraşan çıkaran herkese

hako @hako ve dorukhan @dorukhan yaptıkları paylaşımla bizlere oyunlarla buluşturan

ve katkısı olan herkese samimiyetimle teşekkür etmek istiyorum

Ve benim için en önemli değinmek istediğim zamanında xbox360 yamalarına çokça emek vermiş ve olur da geri dönüp burada bir gün konularını açacağını dört gözle bekleyeceğim The Darkness TR @The Darkness TR elimde yamalarına saklayamamış olsam da zamanında yaptığın yamalarla yaşattığın oyun deneyebilirim için çokça teşekkür etmek istiyorum.

Ve burada yıllardır paylaşımlar yapmamıza imkan sağlayan mctuna @mctuna teşekkürler.
İyi ki varsınız...

Daha çok xbox360 başta olmak üzere diğer konsollara çıkan daha nice yeni yamaların altında buluşmak üzere. 🙂

Son düzenleme:

James_Sunderland

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 26, 2024
93
39
18
Hey gidi hey eski günler. Çok duygulandım yeminle :( Yazılacak çok şey varda neyse. Eline, emeğine sağlık dostum, eski güzel günleri anımsattığın içinse ayrıca teşekkür ederim...

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,148
4,313
113
Castellanos @Castellanos çok iyi oldu çok sevindim eline emeğine sağlık hem xbox360 hem de ps3 emulatorü 1080p ayarlayınca remastred olmuş gibi oluyor ikiside stabil olarak çok çok gelişmiş iki emuulatorde bu kadar geliştiğini tahmin edemiyordum yani oynayanların son sistem pclerle rtx4080-4090-5080 gibi sistemlerle oynuyor sanıyordum ama gtx1650 ile 1080p performansı çok iyi hatta tvye bağlayıp 4k performansı da nasıl olur merak etmiyor da değilim 😅

Castellanos @Castellanos yaptığın yamalar verdiğin emekler gerçekten çok kıymetli çok değerli burada yama paylaşan uğraşan herkes de öyle bu işi gönüllülük esasında yapılması zaten gerçekten paha biçilmez de yapıyor ve benim için bir eser sonraki oyuncular için iz bırakıyor tekrardan bu işlere emek veren herkese ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum.
Castellanos @Castellanos alperrenkli @alperrenkli Yerayay @Yerayay arif02 @arif02 portagas @portagas thisrock84 @thisrock84 Meteora* @Meteora* OyunDelisiyim @OyunDelisiyim kexepas @kexepas zartzurt456 @zartzurt456 keremec @keremec eeerrrriiik @eeerrrriiik nucleusxx @nucleusxx dinolordum @dinolordum vigura @vigura Team NINJA @Team NINJA ridw0n @ridw0n lubuoguz @lubuoguz @yusuf2020 bluetooth1905 @bluetooth1905 bayraktutan @bayraktutan @DesBurak @esturgi @monemu Sayqho @Sayqho @alpilkay ufukasia @ufukasia @barbar2 @Hasır Şapka enska @enska haski10 @haski10 ve daha yazamadığım yama ile uğraşan çıkaran herkese

hako @hako ve dorukhan @dorukhan yaptıkları paylaşımla bizlere oyunlarla buluşturan

Ve benim için en önemli değinmek istediğim zamanında xbox360 yamalarına çokça emek vermiş ve olur da geri dönüp burada bir gün konularını açacağını dört gözle bekleyeceğim The Darkness TR @The Darkness TR elimde yamalarına saklayamamış olsam da zamanında yaptığın yamalarla yaşattığın oyun deneyebilirim için çokça teşekkür etmek istiyorum.

Ve burada yıllardır paylaşımlar yapmamıza imkan sağlayan mctuna @mctuna teşekkürler.
İyi ki varsınız...

Daha çok xbox360 başta olmak üzere diğer konsollara çıkan daha nice yeni yamaların altında buluşmak üzere. 🙂
Şu yazı kompozisyon dersinden 100 alır 😃😃

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113

İyi ki varsınız...

PS3 için RPCS3 ve XBOX360 için XENIA emulatorleri varken KONSOL almak mantıksız geldi, onu da sayende öğrenmiş oldum :)

Estağfurullah, burada el birliğiyle bir şeyler yapmaya ve üretmeye çalışıyouz. Birçok kişinin çorbada tuzu vardır. Özellikle de sen olmasan nasıl test edecektim bu yamayı ;) Aktarma sahnesi için kaç video yaptım, sen kaç kez denedin, sayısını bile unuttum. Üstüne belki 9,10 video çektin :D O yüzden sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu yazdığın yazının üstüne bir şey yazamam, kusura bakma :D

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim, cansın :)

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
3,597
39,407
113
Hey gidi hey eski günler. Çok duygulandım yeminle :( Yazılacak çok şey varda neyse. Eline, emeğine sağlık dostum, eski güzel günleri anımsattığın içinse ayrıca teşekkür ederim...
Benim için eski nesil her zaman iyi kalacak.

Eski günleri anımsatmaya devam edeceğiz inşAllah abim ☺

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,148
4,313
113
PS3 için RPCS3 ve XBOX360 için XENIA emulatorleri varken KONSOL almak mantıksız geldi, onu da sayende öğrenmiş oldum :)

Estağfurullah, burada el birliğiyle bir şeyler yapmaya ve üretmeye çalışıyouz. Birçok kişinin çorbada tuzu vardır. Özellikle de sen olmasan nasıl test edecektim bu yamayı ;) Aktarma sahnesi için kaç video yaptım, sen kaç kez denedin, sayısını bile unuttum. Üstüne belki 9,10 video çektin :D O yüzden sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

Bu yazdığın yazının üstüne bir şey yazamam, kusura bakma :D

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim, cansın :)
Üstüne değil altıma yazıyoz zaten de

Bu @asddf yı bir yerden cıkaracam ya bakalım hayırlısı 🤣😂🤣😂🤣😂